«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, την επίθεση που δέχτηκε ο γυμνασιάρχης από την Πιερία.

Με ανάρτησή της στο twitter σημειώνει πως «έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές».

Ολόκληρη η ανάρτηση της υπουργού: «Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Γυμνασιάρχη Πιερίας. Η επίθεση που δέχτηκε ήταν αδιανόητη. Μίλησα μαζί του και με τoν Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής. Θα προστατεύσουμε με κάθε μέσο την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές».

«Είναι μια αδιανόητη ιστορία. Καταδικάζουμε απερίφραστα και κινητοποιηθήκαμε αμέσως», είπε, μιλώντας στο Mega η υπουργός.

«Έχει επιληφθεί συνολικά η δικαιοσύνη. Αξιοποιούμε κάθε μέσο για να προστατεύσουμε συνολικά την εκπαιδευτική κοινότητα» ανέφερε και τόνισε ότι «σύσσωμη η πολιτεία καταδικάζει το γεγονός και στέκεται διπλά στους εκπαιδευτικούς». Η κυρία Κεραμέως είπε ότι μίλησε η ίδια με τον διευθυντή του σχολείου της Πιερίας.

Η κ. Κεραμέως έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Είναι μια ασύλληπτη πράξη. Ελέγχεται ποινικά. Να μην έχουμε την εικόνα ότι αυτή είναι μια γενική στάση. Αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά. Σε κάθε φάση της πανδημίας έχουμε κάποιες αντιδράσεις, αλλά αυτές είναι μεμονωμένες και δεν έχουν να κάνουν με τη συνολική εικόνα», κατέληξε η υπουργός.