Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πήρε η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τη διαγραφή του πρώτου από την κοινοβουλευτική ομάδα της κόμματος ενώ είχε προηγηθεί «θερμό επεισόδιο» στη Βουλή με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τάσσεται υπέρ του – πλέον – ανεξάρτητου βουλευτή αναφέροντας, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της στο Twitter ότι «κάποτε να ξεπεράσουμε τα σύνδρομα απέναντι στον κομμουνισμό».

Σημειώνει ακόμα ότι «οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών».

«Λυπάμαι»

Μάλιστα η κ. Λατινοπούλου παραδέχεται ότι αυτές λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ δήλωσε ότι λυπάται.

Αναλυτικότερα η κ. Λατινοπούλου έγραψε: «Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό.

Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες.

Λυπάμαι».

Στο πλευρό του για τη δημοσιοποίηση της λίστας των παιδιών

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας τοποθετείται υπέρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Πρόσφατα μετά το περιστατικό με τη δημοσιοποίηση του καταλόγου με τα στοιχεία μαθητών-μεταναστών νηπιαγωγείου από το site meaculpa.gr και την εμπλοκή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η κ. Λατινοπούλου ήταν από τους λίγους που βρέθηκαν στο πλευρό του βουλευτή.

Σε ανάρτησή της στο Twitter είχε γράψει: «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».