Οι δεύτερες εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 5 Δεκεμβρίου 2021, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί 2ος γύρος θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου. Θα ορίσουν τον πρόεδρο του κόμματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν πριν το επίσημο συνέδριο του κόμματος, ενώ κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες και ίσως και στο εξωτερικό.

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης πραγματοποιούν περιοδείες και συγκεντρώσεις για να προσελκύσουν ψήφους ενώ η πρώτη επίσημη δημοσκόπηση από την MRB που έδειχνε τις τάσεις του Ιουλίου βγάζει καθαρά πρώτη την νυν πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει το 29,9% των ψήφων στο σύνολο του εκλογικού σώματος.

Ακολουθεί με μεγάλη διαφορά ο Ανδρέας Λοβέρδος με 20% ενώ ακόμα πιο πίσω ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 12,7% επί του εκλογικού σώματος ενώ μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Δείτε παρακάτω το γράφημα της MRB

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνεχίζει τις επαφές με τον κόσμο και χθες βρέθηκε στο Ίλιον σε μεγάλη συγκέντρωση όπου συμμετείχε και ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.