Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στο οικονομικό του επιτελείο εξαπολύει το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο».

«Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι αν εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο. Ελπίζουμε αυτό να είναι ομολογία ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους για την ασφαλή και οριστική έξοδο από το πρόγραμμα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και συμπληρώνει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου: «Διαφορετικά αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για βασικά ζητήματα χρηματοδότησης της οικονομίας. Ή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον λαό.»

«Και μερικές απορίες για το σύμβουλο και υποψήφιο του κ. Τσίπρα, τον κ. Βαρουφάκη. Θα μπορούσε να μας πει καθαρά τι θα ήθελε για τη χώρα: Μονομερή πτώχευση με όλη την καταστροφή που αυτό συνεπάγεται; Και ας πει καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: τον εκφράζουν αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης; Θα είναι μέλος της διαπραγματευτικής του ομάδας;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.