Επίθεση στη δημόσια τηλεόραση εξαπέλυσε η «Χρυσή Αυγή» κατηγορώντας σε ανακοίνωσή της τη ΝΕΡΙΤ για μεροληψία ενάντια του κόμματος

«Πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεως της κρατικής τηλεοράσεως, που πληρώνεται από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, το διάγγελμα – κλάμα του Σαμαρά.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τελείωσε το διάγγελμα Σαμαρά είχε εκδώσει σχετικό δελτίο Τύπου και το είχε αποστείλει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο και όλα τα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα το ΑΠΕ ανήρτησε το δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής στις 14:53, δηλαδή λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα.

Στο δελτίο ειδήσεως της ΝΕΡΙΤ αναφέρθηκαν οι ανακοινώσεις τύπου όλων των κομμάτων πλην, φυσικά, ενός, της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκαν οι απόψεις και οι θέσεις κομμάτων που δημοσκοπικά δεν υφίστανται πλέον, όπως η ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν αναφέρθηκε η θέση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Νομίζουν ότι αποκρύπτοντας την Χρυσή Αυγή θα καταφέρουν να την εξαφανίσουν και πολιτικά. Αγνοούν, όμως, ότι η Χρυσή Αυγή είναι στις ψυχές των Ελλήνων πολιτών, που όπως προείπαμε πληρώνουν τους μισθούς των μίσθαρνων οργάνων του Σαμαρά, στη ΝΕΡΙΤ. Γι’ αυτό και οι μεθοδεύσεις τους θα πέσουν στο απόλυτο κενό, όπως πάντα, και στα πάνελ σχολιασμού του αποτελέσματος των εκλογών θα κλαίνε για άλλη μία φορά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου:

Απάντηση στο διάγγελμα Σαμαρά

Όσο και να κλαίει και να οδύρεται ο Σαμαράς, όσο και να παρακαλάει γονυπετής για αποστασίες δεν παραγράφονται τα εγκλήματά του κατά της Ελλάδος και η κατάλυση του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Η Χρυσή Αυγή και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απαιτούν άμεσα ελεύθερες εκλογές που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση τα ανδρείκελα του μνημονίου» αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.