Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρεθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου τερματικού σταθμού του αεροδρομίου «Μακεδονία», έχοντας μαζί του μια σειρά από κυβερνητικά στελέχη. Να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια πραγματοποιούνται σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης του επενδυτικού προγράμματος ύψους 440 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση των 14 αερολιμένων που διαχειρίζεται η εταιρεία Fraport.

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και στα τέλη Απριλίου, επισκεπτόμενος την πόλη για τα εγκαίνια νέων κλινών ΜΕΘ και την αναβάθμιση των δρόμων Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, Δράμας – Αμφίπολης. Η σύντομη επανεμφάνισή του στη βόρεια Ελλάδα θέλει να καταδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχει για την περιοχή η οποία αρχές του φθινοπώρου είχε ζήσει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της πανδημίας, έχοντας μάλιστα μπει για καιρό σε σκληρό lockdown.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.