«Να περιμένετε ότι θα ειπωθούν ονόματα, παρά το γεγονός ότι ο κ. Δραγασάκης έδωσε ένα σημάδι αναζήτησης», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, σημειώνοντας ότι στη χθεσινή ομιλία του κ. Δραγασάκη «η έμφαση ήταν -διότι γενικώς καταγγελίες υπάρχουν από άλλους θεσμικούς φορείς περί διαπλοκής ή τηλεφώνων που πέφτουν για τα φορολογικά πρόστιμα, όπως ο κ. Ρακιντζής- η παρέμβαση στο νομοθετικό έργο, στις τροπολογίες ή διατάξεις νόμων που αποσύρονται την τελευταία στιγμή». «Επομένως, να περιμένετε ονόματα…» τόνισε.

«Δεν μπορεί να βγαίνει κανείς να κάνει τέτοιες καταγγελίες και να μην κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να λέει ονόματα. Αυτό είναι αδιανόητο και δεν μπορεί να πάει παρακάτω η κουβέντα. Ας βγουν ονόματα. Αλλιώς είναι λάσπη στον ανεμιστήρα, για πολιτικό εντυπωσιασμό», σχολίασε στον ίδιο ραδιοσταθμό ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε: «Αν υπάρξουν ονόματα, να το κουβεντιάσουμε. Να δούμε τι συμβαίνει. Και αν έχει βάση η καταγγελία. Όταν προκαλείται ευθέως ο ίδιος (σ.σ.: ο κ. Δραγασάκης) και μένει έτσι στη Βουλή και δεν λέει ονόματα, αυτό κάτι σημαίνει. Ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ή ότι είναι έωλα ή ότι απλώς, στην προσπάθειά να εντυπωσιάσει όσους τον άκουσαν από τα μέσα ενημέρωσης, δεν του βγήκε. Εφόσον δεν λέει ονόματα και αποφεύγει να τοποθετηθεί, μπορεί και να μην υπάρχουν στοιχεία. Εφόσον πιστεύεις ότι είναι ο χρόνος κατάλληλος, δεν αποφεύγεις να δώσεις ονόματα. Ή το ανοίγεις και το λες ή ότι σέβομαι να πεις ότι δεν θα το ανοίξεις τώρα, αλλά θα τοποθετηθεί γι’ αυτό ο κ. Τσίπρας ή κάποιος άλλος εισηγητής από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πει και τα ονόματα και τότε πράγματι, να κουβεντιάσουμε και να δούμε τι συμβαίνει».

«Αν θέλει η αντιπολίτευση να καταρρεύσει η κυβέρνηση, δεν έχει παρά να κάνει μια πρόταση μομφής με τα στοιχεία που είπε ο κ. Δραγασάκης χθες, και θα πέσει η κυβέρνηση τότε. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει βουλευτής αν αυτά τα πράγματα που ειπώθηκαν χθες θα εμφανιστούν με στοιχεία. Με αποδεικτικά στοιχεία, όμως, διότι όλοι στην Ελλάδα λέμε ότι η χώρα κυβερνιέται από την εποχή του Καποδίστρια έτσι… Εάν υπάρχει μόνο τέτοιο στοιχείο. Το αμφισβητώ, όμως», δήλωσε στον ίδιο σταθμό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.