Ο πρωθυπουργός μπορεί φέτος να μην συμμετείχε στην εκδήλωση για το επίσημο άνοιγμα της νέας τουριστικής σεζόν όπως είχε κάνει πέρυσι, καθώς τον ρόλο αυτό ανέλαβε αυτή τη φορά ο αρμόδιος υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από το μαγευτικό Σούνιο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει στο πλαίσιο ακριβώς αυτού του ανοίγματος, ένα ταξίδι εξπρές σε κάποιο από τα πολυσύχναστα νησιά της χώρας μας, εντός των επομένων εικοσιτετραώρων.

Ο πρόεδρος της κυβέρνησης θέλει να δει από κοντά πώς ξεκινά να λειτουργεί το σύστημα αφίξεων επισκεπτών από τις χώρες του εξωτερικού, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα μεταβεί φυσικά κάποια στιγμή και στην Κρήτη, και δη στα Χανιά όπου διατηρεί σπίτι, προκειμένου να δει και εκεί πώς πηγαίνει η κίνηση αλλά εάν υπάρχει ο χρόνος να ξεκουραστεί και ένα Σαββατοκύριακο. Στον προγραμματισμό εντάσσεται επίσης, όπως σημειώνουν συνεργάτες του, μια επίσκεψη στο υπό κατασκευή αεροδρόμιο του Καστελλίου καθώς επίσης και στα έργα του ΒΟΑΚ (Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης), ενός αυτοκινητόδρομου που δυστυχώς έχουν χάσει πολλά άτομα κατά καιρούς τη ζωή τους. Με την ολοκλήρωση των έργων, ο ΒΟΑΚ θα έχει προδιαγραφές αυτοκινητόδρομου σε όλο το μήκος του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.