«Συγχωροχάρτι Σαμαρά στους πρώην υπουργούς για τα υποβρύχια»

Θ. Δρίτσας: Κάλυψε πολιτικά του υπεύθυνους του σκανδάλου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:34
06/10/2014
«Συγχωροχάρτι Σαμαρά στους πρώην υπουργούς για τα υποβρύχια»
2
loading

«Πυρά» κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά γιατί «κάλυψε πολιτικά όλους τους υπευθύνους του σκανδάλου των υποβρυχίων» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Ο αποδεξαμενισμός «και όχι καθέλκυση όπως θέλει να την εμφανίσει η κυβερνητική προπαγάνδα» του υποβρυχίου «Πιπίνος» είναι θετική εξέλιξη, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος κατηγόρησε ταυτόχρονα τον πρωθυπουργό για «το συγχωροχάρτι που έδωσε στους υπουργούς των τελευταίων χρόνων για την υπόθεση των υποβρυχίων».

Ο κ. Δρίτσας, o οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει αυτή την πρόοδο, πολύ περισσότερο που, όπως τονίζει, επί χρόνια με τη σταθερή κριτική αλλά και τις προτάσεις του έχει συμβάλει σε αυτήν και πρόσθεσε ότι το κόμμα του προσδοκά στη γρήγορη και επιτυχή ολοκλήρωση των εν πλω δοκιμών, ώστε μέσα σε σύντομο διάστημα το υποβρύχιο «Πιπίνος» να ενταχθεί πραγματικά στη δύναμη του Στόλου.

Ωστόσο, σημείωσε ο κ. Δρίτσας, «δεν είναι δυνατόν να μείνουν ασχολίαστες οι αναφορές του πρωθυπουργού στη σύντομη ομιλία, με τις οποίες σαφέστατα έδωσε συγχωροχάρτι σε όλες τις κυβερνήσεις και τους υπεύθυνους υπουργούς των 12 τελευταίων χρόνων». Με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή, ο πρωθυπουργός, είπε ο κ. Δρίτσας, «ο κ. Σαμαράς κάλυψε πολιτικά όλους ανεξαιρέτως τους υπεύθυνους του σκανδάλου των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και εξήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς την πρόθεσή του να βάλει "ταφόπλακα" στη συνεχιζόμενη διερεύνηση για την απόδοση ευθυνών».

Ο κ. Δρίτσας δήλωσε, επίσης: «Σε αυτήν την επιχείρηση "κουκουλώματος" ο κ. Σαμαράς ας μην περιμένει τη συναίνεση ούτε από τον ελληνικό λαό ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον διαβεβαιώνουμε ότι για μας το διαρκές σκάνδαλο των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά παραμένει ανοικτή υπόθεση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Χρήστος

    Από τότε που ανέλαβε ο Βενιζέλος, και τα τρία υποβρύχια ήταν έτοιμα σε δύο χρόνια.
    ΑΜΑΝ με τις μεψιμοιρίες. Όταν έλθει στην εξουσία, ας ψάξει να βρει τους υπευθύνους -

  2. avatar ΟΙΩΝΟΣ

    εδώ τουμπεκί όλα τα φυντάνια της νδ και του πασοκ
    ΤΟΥΜΠΕΚΊ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει