Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης έστειλε μήνυμα ενότητας ενάντια στο «μίσος και τη βία».

Αφορμή αποτέλεσε η κλήση σε απολογία από πταισματοδίκη, δημοτικών συμβούλων της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, που έχει μηνύσει η Χρυσή Αυγή, γιατί με την ψήφο τους το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αρνηθεί να της παραχωρήσει χώρο για να στήσει προεκλογικά κιόσκια, το 2019.

«Το μέτωπο ενάντια στο μίσος και τη βία που έχουμε κτίσει, θα το περιφρουρήσουμε όλοι μαζί», υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοινώνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων θα τους παράσχει την απαιτούμενη στήριξη.

Επίσης ο κ. Μπακογιάννης πρότεινε να διεξαχθεί σε επόμενη συνεδρίαση ευρεία συζήτηση όχι μόνο για το νομοσχέδιο που αφορά τον εκλογικό νόμο στις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις αρμοδιότητες -μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Αυτοδιοίκηση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.