Σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση και τους υπερασπιστές της εξαπέλυσε η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝ.ΕΛ ,Ραχήλ Μακρή, με αφορμή τη συνάντηση Τσίπρα-Πάπα.

«Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα αποκαλύπτει την ένδεια ηθικής και πνευματικής υπόστασης των Υπερασπιστών της Συγκυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Μακρή, η οποία συμπληρώνει,

«Το κράτος δεν ανταγωνίζεται την εκκλησία, αφού και οι δύο θεσμοί δουλεύουν από το δικό τους μετερίζι για την ανύψωση των πολλών. Η ρήση του Θεανθρώπου για απόδοση υλικών τιμών στον αρχηγό του κράτους και πνευματικών στον Θεό πατέρα μας, τεκμηριώνει, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι δυο θεσμοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν».

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ αναφέρεται και στην ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, κάτι που δεν κατανοούν «οι υπερασπιστές της Συγκυβέρνησης του προτεκτοράτου».

«Χωρίς να γνωρίζουν τι δίδαξε ο Μαρξ, χωρίς να έχουν καταλάβει την Χριστιανική διδασκαλία, εξαπολύουν ανακοινώσεις αυτογελοιοποίησης ελπίζοντας ότι θα βασιλεύσουν εάν διαιρέσουν τους Έλληνες πολίτες», σημειώνει η κα Μακρή.