Μια νέα πρόταση ρίχνει στο τραπέζι των συζητήσεων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός κα Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να επαναλειτουργήσει και πάλι εύρυθμα το Κοινοβούλιο.

Προτείνει να ληφθεί πρωτοβουλία προκειμένου να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι 300 της Ολομέλειας ούτως ώστε να σταματήσουν οι συνεδριάσεις εξ αποστάσεως και να είναι κανονικά όλοι παρόντες δια ζώσης, καθώς το προσεχές διάστημα θα υπάρξει μια πλειάδα σχεδίων νόμων που θα κατατεθούν.

Πηγές από τη Βουλή των Ελλήνων ωστόσο αναφέρουν πως αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει αφενός γιατί η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα να εμβολιαστούν 45 κρατικοί αξιωματούχοι και αφετέρου κανείς δεν εγγυάται ότι θα δεχθούν τον εμβολιασμό και οι 300.

Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν και κατά πόσο θα εμβολιαστεί, ενώ το ίδιο παράδειγμα μπορεί να ακολουθήσουν και οι βουλευτές του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.