Το «τσογλάν μπόι» της Λιάνας Κανέλλη σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπδημούλης, τονίζοντας ότι πρόκειται για «χυδαιότητα» την οποία θεωρεί «ανάξια πολιτικού σχολιασμού».

Μιλώντας στον Real FM, o κ. Παπαδημούλης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το να αποκαλεί μια βουλευτής του ΚΚΕ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τσογλάνι, δεν είναι σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι χυδαιότητα και την θεωρώ ανάξια πολιτικού σχολιασμού».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι δεν ταιριάζει ούτε στο ήθος το πολιτικό όσων θέλουν να ασκούν πολιτική με σοβαρό τρόπο, ούτε στην ιστορία, την παράδοση της αριστεράς αλλά και του ΚΚΕ. Περιμένω κάποιοι παλαιότεροι, ιστορικά στελέχη του ΚΚΕ που δίδαξαν και διδάσκουν με το ήθος τους, να το εξηγήσουν αυτό στην κ. Κανέλλη».

Λίγο αργότερα, ο κ. Παπαδημούλης έγραψε στο Twitter: «”Τσογλάνι” απεκάλεσε η Λ. Κανέλλη τον Τσίπρα. Γιατί τέτοια “κατρακύλα”; Η καταφυγή στην χυδαιότητα,δεν ταιριάζει στο ΚΚΕ και την Αριστερά…»

Με τον κ. Παπαδημούλη πάντως συμφώνησε και Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Συμφωνώ με τον @papadimoulis ο @atsipras ΔΕΝ ειναι τσογλάνι….ντροπή…»