Με την ευκαιρία της 46ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Έλενα Ράπτη προχώρησε σε δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη από τα σύνορα της και πως είναι τώρα, περισσότερο από ποτέ ενωμένη.

«Η φετινή 24η Ιουλίου θα μείνει στην ιστορία ως μια επέτειος γεμάτη ξεχωριστές μνήμες, συμβολισμούς και προκλήσεις. Μνήμες για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και την πορεία της στην Eνωμένη Ευρώπη. Συμβολισμούς για τη θέση της γυναίκας στην Ελλάδα του 21ου αιώνα με την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και για την τιμή στους σύγχρονους ήρωες της πανδημίας, εργαζόμενους, επιστήμονες, απλούς ανθρώπους. Και προκλήσεις για την Μαύρη Παρασκευή της Αγιά-Σοφιάς με τη λειτουργία της ως τζαμί. Η Ελλάδα, μεγαλύτερη από τα σύνορά της είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη κάτω από τα ιδανικά της πατρίδας και της Ορθοδοξίας» αναφέρει η Έλενα Ράπτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.