Συμφωνία Ελλάδας με τον Όμιλο TUI Sebastian Ebel – «Στόχος είναι να φέρουμε περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες»

Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:20
30/06/2020
Συμφωνία Ελλάδας με τον Όμιλο TUI Sebastian Ebel - «Στόχος είναι να φέρουμε περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες»
4
loading

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο επικεφαλής του Ομίλου TUI Sebastian Ebel υπέγραψαν στρατηγική συμφωνία για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο κ. Θεοχάρης αναφερόμενος στη συμφωνία τόνισε: «Βάζουμε κοινό στόχο να φέρουμε το 50% των περσινών τουριστών που έφερε η εταιρία στη χώρα μας. Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ήρθαν μέσω της TUI 2,8 με 3 εκατ. επισκέπτες.

Υλοποιούμε τον στόχο αυτόν μέσω της συνδιαφήμισης, στην οποία η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα με την οποία η εταιρία θα συνεργαστεί.

Σχεδιάζουμε κοινές δράσεις για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κρίσιμο ζήτημα για την επιτυχία της χρονιάς.

Επιπρόσθετα, εντείνουμε τις ενέργειες για την επέκταση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην χώρα μας. Δίνουμε έμφαση στον στρατηγικό μετασχηματισμό με δράσεις για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Θα σχεδιάσουμε νέους πλόες κρουαζιέρας για φέτος και τις επόμενες χρονιές. Εστιάζουμε σε δράσεις ψηφιοποίησης και εμπειρίας απαλλαγμένης από το χαρτί».

Ο υπουργός Τουρισμού σημείωσε ότι αυτή η συμφωνία είναι πολύ σημαντική για τις προσπάθειες της χώρας μας να κερδίσει το χαμένο έδαφος της φετινής χρονιάς και ότι δίνει το σήμα σε κάθε επαγγελματία του τουρισμού πως συμφέρει να ανοίξουν φέτος και επιτρέπει να ατενίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία το μέλλον».

Χαρακτηριστική ήταν, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και η δήλωση του CEO της TUI Sebastian Ebel: «Θα απογοητευτώ αν δεν πιάσουμε τον στόχο του 50% με την Ελλάδα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Τέρμα

  Η TUI σκέφτεται να ακυρώσει όλες τις κλήσεις για Ελλάδα, λόγω των μέτρων και των προϋποθέσεων που ζητάνε οι Έλληνες! Δεν σας πληροφορησαν γι αυτό; ;;

 2. avatar Bougatsas

  ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΚ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;

 3. avatar Φέρτε φερτρ

  Κορωνοιο στην χώρα. Αλλά μετά να κανονίσετε και την πορεία σας .

 4. avatar ΚΛΕΩΝ

  Εαν μετραει τους Βαλκανιους για τουριστες μιλαμε για [...] ολκης!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει