Για την απόφαση του Γρηγόρη Ψαριανού και του Ανδρέα Παπαδόπουλου να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο Χρήστος Μαχαίρας σχολιάζοντας την κίνηση των δύο στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς, είπε: «Και οι δύο σύντροφοι έχουν κάνει μία επιλογή, νιώθω ότι έχουν και μια απόσταση. Θυμίζω ότι ο Ψαριανός χθες έκανε δήλωση, στην οποία λέει ότι “η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι το σπίτι μου, δε φεύγω, διεκδικώ το δικαίωμα να πηγαίνω αλλού να λέω τη γνώμη μου”.

Ο πρόεδρος θύμισε ότι ο χώρος της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα που έκανε πραγματικότητα αυτή τη φοβερή ρητορική της σύνθεσης. Δεν υπάρχει πρόβλημα μέσα σε αυτό το χώρο της διαφορετικής άποψης. Το πρόβλημα με τους συντρόφους είναι ότι σε μια στιγμή που υπάρχει μια πρωτοβουλία που στοχεύει σε εκλογική σύμπραξη, αντίθετη στη ΔΗΜ.ΑΡ.

Από το σημείο αυτό και μετά, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Είναι προφανές ότι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού των “58” είναι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού του κ. Βενιζέλου. Άρα, τα στελέχη μας που πηγαίνουν ως ομιλητές, θα πρέπει να σκεφτούν ότι συνδράμουν μια αντίπαλη εκλογική σύμπραξη με τη Δημοκρατική Αριστερά», κατέληξε.