Στον Πειραιά βρέθηκε τη Δευτέρα (25/05) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου συνάντησε ανθρώπους κάθε ηλικίας, οικογένειες και πολλά παιδιά, από μαθητές του Δημοτικού που ετοιμάζονται πλέον για την επιστροφή τους στα θρανία, έως μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου που παρακολουθούν μαθήματα στις τάξεις εκ περιτροπής ή μέσω τηλεκπαίδευσης.

Με τους περισσότερους, μάλιστα, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο Facebook, έκανε τη γνωστή «χειραψία» της κοινωνικής αποστασιοποίησης με τον αγκώνα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε και κάποιες καφετέριες, με μια από τις ερωτήσεις του προς τους πολίτες να είναι: «Πώς είναι ο πρώτος καφές;». Η απάντηση που πήρε, ήταν ότι τους είχε λείψει.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύντομη συνομιλία με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, May 25, 2020