«Αυτό το Πάσχα στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Και προσθέτει: «Κρατάμε τη “Φλόγα” της αγάπης ζωντανή, στηρίζοντας την προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια».

Η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών εμπλουτίζεται με το οπτικοακουστικό μήνυμα της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με το οποίο στηρίζει τη «Φλόγα».

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχεται, από την πλευρά του, από τα social media, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, ο οποίος τονίζει ότι όσο διαφορετική κι αν είναι, δεν χάνει ούτε την ουσία της κι ούτε εξασθενούν τα μηνύματά της.

Επίσης, εκφράζει την πεποίθηση ότι «με πίστη και αγώνα πάντα μετά τα δύσκολα έρχεται το φως» και υπογραμμίζει, για να δώσει μήνυμα ελπίδας εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού: «Έτσι θα γίνει και τώρα. Θα τα καταφέρουμε!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.