Συγκινημένη η ΠτΔ από τα γράμματα μαθητών του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης

Δείτε το μήνυμα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου


ΕΛΛΑΔΑ
14:16
04/04/2020
Συγκινημένη η ΠτΔ από τα γράμματα μαθητών του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης
3
loading

Τη συγκίνησή της για τα γράμματα που έλαβε από μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι τα κορίτσια εξέφρασαν τη χαρά τους για το γεγονός ότι βρίσκεται μία γυναίκα σε αυτό το αξίωμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Σακελλαροπούλου στο Facebook:

«Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα γράμματα που πήρα από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια ιδίως εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά μου γράφουν:

-"Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα έχουμε στην Ελλάδα γυναίκα πρόεδρο".

-"Η επιλογή μιας γυναίκας στη θέση αυτή με γεμίζει χαρά και πιστεύω πως το έργο σας θα είναι γεμάτο δημιουργία και ευρηματικότητα".

-"Δίνετε ένα παράδειγμα σε εμάς τα κορίτσια να βάζουμε υψηλούς στόχους και να κυνηγάμε τα όνειρα μας".

Χαίρομαι, τους απάντησα, αν η εκλογή μου δίνει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια ότι και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ότι νάναι και όμως έχουν υποστηρικτές….

  Αφήστε τα παιδάκι έξω από την πολιτική σας προπαγάνδα ρε....
  Δεν ντρέπονται οι δάσκαλοί τους που κάποτε τους σεβόμασταν τόσο... Τι κρίμα να κατευθύνεις παιδικές ψυχές, να τις αποχρωματίζεις, να τους επιβάλεις να γράφουν αυτά που εσύ θεωρείς δομημένα, ενώ αυτά δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Δεν ντρέπεστε; Αυτά κάνετε στα διαδικτυακά μαθήματα;

 2. avatar Στελιος34

  Πολύ αληθινά τα μηνύματα.. Τα καημένα τα παιδάκια του δημοτικού εχουν κατανοήσει από αυτή την μικρή ηλικία τα άνισα δικαιώματα στα δύο φύλα, μέσα σε αυτό τον άπονο και αδυσώπητο κόσμο.Η κύρια αυτή αποτελεί μια ακτίδα στις ψυχές αυτών των παιδιών που κατανοούν όλα αυτά αλλά από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης δυσκολεύονται ή δεν καταφέρνουν να σου πουν την ώρα σε στρογγυλο ρολόϊ.

 3. avatar Newton

  Και κλάαααμα η κυρία ρε παιδί μου!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει