«Ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος γιατί μιλάει γλυκά στον κόσμο»

Δηλητηριώδες χιούμορ Βενιζέλου κατά του υπουργού Οικονομικών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:28
04/12/2013
«Ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος γιατί μιλάει γλυκά στον κόσμο»
1
loading

Έμμεση πλην σαφή κριτική με προκάλυμμα χιούμορ άσκησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, λίγο πριν την έναρξη της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ, χθες στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τον κ. Στουρνάρα αναντικατάστατο, «γιατί μιλάει γλυκά στον κόσμο και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπάθεια και τη συμπόνια που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός.

Ερωτηθείς για το κατά πόσον ο υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Έλληνας Επίτροπος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε: «Όχι βέβαια, ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος», είπε ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε: «Μιλάει γλυκά, κατευνάζει τον κόσμο, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπάθεια και τη συμπόνια που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός γι' αυτά που υφίσταται». Άλλωστε, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, «έχει και τη μάνα του που παίρνει χαμηλή σύνταξη και τα ξέρει όλα αυτά».

Αργότερα, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου υποβάθμιζαν το γεγονός και επισήμαιναν ότι όλα αυτά τα είπε σε μία χαλαρή συζήτηση…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar andjlg

    ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΒΑΓΓΕΛΗ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει