Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για τα εργασιακά.

«Δεν είστε στο εδώ και τώρα, είστε στο εκεί και τότε, είστε στο 2014» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση, «επιστρέφετε στην αντιπολίτευση που κάνατε με τα μαγκάλια, αλλά κυβερνήσατε 4,5 χρόνια και οι πολίτες σας έχουν χρεώσει τις συνέπειες της πολιτικής σας, γι’ αυτό και σας έστειλαν στην αντιπολίτευση. Δεν έχετε μάθει πολλά από αυτή τη διαδρομή».

Συνεχίζοντας τη μετωπική του, ο κ. Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να υπάρξετε χωρίς κάποια κρίση, αν έχετε λόγο ύπαρξης σε μία Ελλάδα που επιστρέφει στην κανονικότητα. Δεν θα πως επέστρεψε αλλά η πορεία της είναι στη θετική κατεύθυνση. Φοβάμαι ότι έφυγε η κρίση της χώρας και μείνατε εσείς με τη δική σας εσωτερική κρίση που προσπαθείτε να εξάγετε, με λόγο που με το ζόρι κερδίζει χειροκροτήματα από την Κοινοβουλευτική σας Ομάδα».

«Αν συνεχίσετε σε αυτή τη γραμμή, αυτή την κυβέρνηση μπορεί να τη διευκολύνετε αλλά σίγουρα δεν κάνετε καλό στη χώρα, το 31% που σας στήριξε στις εκλογές περιμένει κάτι παραπάνω από αυτά που βλέπουμε έως σήμερα» πρόσθεσε.