Βασίλης Κικίλιας: Ψευδείς οι πληροφορίες ότι κλείνουν παραρτήματα σε τρία νοσοκομεία

Η απάντηση του υπουργού Υγείας σε σχετικά δημοσιεύματα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:25
22/01/2020
Βασίλης Κικίλιας: Ψευδείς οι πληροφορίες ότι κλείνουν παραρτήματα σε τρία νοσοκομεία
7
loading

Σε δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για λουκέτο σε τρία τμήματα ισάριθμων νοσοκομείων της Αττικής απάντησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Η διάψευση μέσω social media αναφέρει:

«Για να μη διακινούνται "άσκοπα" και στοχευμένα ψευδείς ειδήσεις:

1. Το παιδιατρικό ιατρείο του παραρτήματος του Παίδων «Π & Α Κυριακού» στην Καλλιθέα λειτουργεί κανονικά. Χθες, μετακινήθηκαν από άλλες δομές δύο παιδίατροι οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι την πρόσληψη επικουρικού παιδιάτρου που έχει ήδη δρομολογηθεί.

2. Το Παθολογοανατομικό Τμήμα του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα" λειτουργεί με τη μετακίνηση γιατρού από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο "ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ" ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες μέχρι την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

3. Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης δεν κινδυνεύει να κλείσει. Είναι στελεχωμένο με τρεις γιατρούς και αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και η τέταρτη θέση που είναι κενή».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Γύπας

  Τι λέει ο Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ ; Τώρα σιωπά; Ή θα βγει και θα πει την αλήθεια; Για όλους !!!

 2. avatar parkis

  Ακυρώνονται χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης φαρμάκων απο την κυβέρνηση της ΝΔ.
  Οι ελλείψεις βασικών αντινεοπλασματικών φαρμάκων οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη καθυστέρηση και σε πολλές περιπτώσεις ακύρωση προγραμματισμένων χημειοθεραπειών, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας. Επίσης οι καταγγελίες ιατρών αφορούν και ελλείψεις φαρμάκων που είναι απαραίτητα και τα οποία προμηθεύονται οι ασθενείς από τα φαρμακεία.

 3. avatar 1+1

  Τι είπαν οι Συριζαίοι; : Ότι κλείνουν τμήματα νοσοκομείων
  Τι είπε ο Κικίλας; : Ότι δεν κλείνουν
  Τι θα γίνει; : Δεν θα κλείσουν
  Ποιος σας είπε ψέματα; : Οι Συριζαίοι

  1. avatar Που είσαι εξυπνακια

   Στο Αττικό δεν μπορούν να χειρουργηθουν άνθρωποι με όγκο στον εγκέφαλο λόγω έλλειψης προσωπικού εδώ και 3 μήνες

 4. avatar Sotiris .

  Εντός των νοσοκομείων οι ιδιώτες με απόφαση Κικίλια !!

  Ενώ προανήγγειλε την είσοδο των ιδιωτών στα νοσοκομεία, ο Βασίλης Κικίλιας παραδέχτηκε ότι η εν λόγω κίνηση δε θα αποφέρει μείωση στον χρόνο αναμονής για εξετάσεις στα νοσοκομεία, καθιστώντας αδιευκρίνιστο το τι όφελος θα έχουν από τη σύμπραξη οι ασφαλισμένοι..
  Χαμόγελα σε ιδιώτες της Υγείας μοίρασε απλόχερα ο Βασίλης Κικίλιας μας.

 5. avatar Ellraiser

  SOS εκπέμπουν τα νοσοκομεία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  Διακόπτονται τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ λόγω ελλείψεως Ιατρών/υλικών τους τελευταίους 6 μήνες..SOS εξέπεμψαν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου, που δηλώνουν πως τα εξοντωτικά ωράρια. Από τις 1.069 θέσεις με βάση το οργανόγραμμα, καλυμμένες είναι οι 651. Στη Νοσηλευτική υπηρεσία, οι οργανικές είναι 488 και καλυμμένες είναι οι 322.....και οι άριστο νεοδημοκράτεςι κοβουν πίττες των 12.000 και 10.300 ευρω και κάνουν ανακαινίσεις με καρέκλες των 20.000 ευρω.

 6. avatar Ηλίας Κ.

  Ενώ αναβάλλονται 100 χειρουργεία στο «Αγία Όλγα»...
  Για 100 ασθενείς που είχαν προγραμματισμένο χειρουργείο η επέμβαση αναβάλλεται λόγω των εντεινόμενων το τελευταίο διάστημα ελλείψεων σε προσωπικό, κυρίως στο αναισθησιολογικό και ακτινολογικό τμήμα!!!!!!

  Οι μηδενικές προσλήψεις απο την ΝΔ και ο συνειδητός εκφυλισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει στόχο την εξυπηρέτηση του σχεδίου της ΝΔ για τις Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα και την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει