Ελένη Τουλουπάκη: Ο πρόεδρος της Προανακριτικής μου ζήτησε τα στοιχεία για τον σύζυγο της Ελένης Ράικου

«Στη Βουλή αποστέλλουμε ό,τι μας ζητά ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής»


ΕΛΛΑΔΑ
21:36
14/01/2020
Ελένη Τουλουπάκη: Ο πρόεδρος της Προανακριτικής μου ζήτησε τα στοιχεία για τον σύζυγο της Ελένης Ράικου
4
loading

Έχουμε αποστείλει όσα στοιχεία μας ζητήθηκαν από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, απαντά η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, σε αιτιάσεις περί καθυστέρησης διαβίβασης στοιχείων από την εισαγγελέα, που έχουν διατυπώσει βουλευτές μέλη της επιτροπής που ερευνά ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βουλευτές από την ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, μέλη της Επιτροπής, ανέφεραν πως η κ. Τουλουπάκη απέστειλε σήμερα στοιχεία που ζητήθηκαν από τον συνάδελφό τους του ΣΥΡΙΖΑ προ λίγων ημερών, ενώ καθυστερεί να αποστείλει άλλα που της ζητήθηκαν προγενέστερα.

Η κ. Τουλουπάκη διευκρινίζει ότι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής, με έγγραφό του ζήτησε να αποσταλούν στη Βουλή το αργότερο ως σήμερα τα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία και εστάλησαν. Επισημαίνει επίσης, ότι στο γραφείο της δεν έχει διαβιβαστεί κανένα άλλο αίτημα από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για αποστολή άλλων στοιχείων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Στη φυλακή και γρήγορα

  Την έχουν πολύ άσχημα όσοι κωλυσιεργούσαν για την απόδοση Δικαιοσύνης στο μέγα σκάνδαλο με τις μίζες της Νοβάρτις. Λογική η ταραχή τους...
  Ράικου, Αγγελής από τη μία, Άδωνις Λοβέρδος... κ.ά. ως ενεχόμενοι νοιώθουν βαρύ στο σβέρκο τους τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης!

  1. avatar Απλάκι

   Θα πρέπει να είναι πολύ καυτό θέμα για τον συριζα αυτό, γιατί όλα σχεδόν τα τρολ του εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία σε αυτό το δημοσίευμα, χρησιμοποιώντας τη προσφιλή τους τακτική να υπονοούν σκάνδαλα και να δολοφονούν χαρακτηρες, πάντα χωρίς στοιχεία.

  2. avatar τι δικαιοσυνη βρε κακομοιρη????????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   αφου στοιχεια δεν βρηκατε?????πλαστογραφοι λασπολογοι εκβιαστες???σκευωροι κουκουλοφοροι[...]

 2. avatar Κυρία Του Πολάκη

  Και τον Πρόεδρα τον κανονίζει και τον συζητάει το Κόμμα....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει