Ένταση επικράτησε στη Βουλή όπου ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Χρήστος Μπουκώρος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αφορμή τα περιστατικά αστυνομικής βίας των τελευταίων ημερών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε μία νέα καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι της ζητήθηκε από αστυνομικούς να βγάλει το παντελόνι της στη μέση της Πατησίων.

«Έχετε ξεκινήσει την επίθεση στην κοινωνία και την κάνετε με αυταρχισμό. Πριν λίγο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα καταγγελία.

Κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου σε μια νεαρή κοπέλα στην Πατησίων της ζητήθηκε να βγάλει το παντελόνι της στη μέση του δρόμου στην Πατησίων.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τη νεολαία. Ποιος δίνει το δικαίωμα στην ελληνική αστυνομία να στοχοποιεί τη νεολαία; Αυτός ο ολισθηρός αυταρχικός κατήφορος είναι επικίνδυνος. Δεν είναι δυνατόν να δίνετε τέτοια δικαιώματα σε κάποιους στην ελληνική αστυνομία, να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο.

Να τραβάτε από το αυτί τους μαθητές μέσα από τους κινηματογράφους επειδή βλέπουν την ταινία Τζόκερ. Να μπαίνετε στα κέντρα διασκέδασης με προτεταμένα τα όπλα. Δεν είναι δυνατόν να ταπεινώνετε και να εξευτελίζετε νέους ανθρώπους. Σας καλώ να εγκαταλείψετε αυτόν τον κατήφορο το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Στην παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Μπουκώρο για fake news και στοχοποίηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ της Ελληνικής Αστυνομίας απάντησε ο Π. Σκουρλέτης λέγοντας ότι πρόκειται για επικίνδυνο παιχνίδι να βάζουμε αστυνομικούς να που παραβιάζουν την νομιμότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, έκανε λόγο για ανεπιβεβαίωτες καταγγελίες με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει ευκαιρία να στοχοποιήσει την αστυνομία: «Βρίσκουν ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να χτυπήσουν την αστυνομία, χρησιμοποιώντας ακόμα και ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις και ‘φέικ νιους’. Μάλιστα μας λένε ότι κόπτονται για τη νεολαία και γι’ αυτό το κάνουνε.

Η νεολαία όμως ψήφισε να βρίσκει τα πανεπιστήμιά της ανοιχτά, να έχει προοπτική και δουλειές και να μην χρειάζεται να μεταναστεύσει για να χτίσει τα όνειρα της αλλά να προκόψει στον τόπο της», ήταν η απάντηση του κ. Θεοχάρη.

«Ακούγονται καταγγελίες περί προσπάθειας στοχοποίησης της νεολαίας Τα όποια περιστατικά καταγγέλλονται, ελέγχονται με τις νόμιμες διαδικασίες. Δεν ξέρω αν ευσταθεί το περιστατικό. Εγώ θα καλέσω τον ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να στοχοποιεί την αστυνομία και να μην δημιουργεί εντυπώσεις ότι υπάρχει κράτος αυστηρό και αυταρχικό», αντέτεινε από τη πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Αμέσως μετά μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που τόνισε πως  μετά την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ότι όλα θα εξεταστούν κάποτε δεν αποτελεί απάντηση. Ζούμε στη γη του Κάφκα, η ΝΔ έχει δώσει λευκή επιταγή στην αστυνομία ενάντια στη νεολαία

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.