Με καλοντυμένες γυναίκες γέμισε το εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, σχεδόν δίπλα στην πλατεία Συντάγματος, το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη έκανε το τραπέζι στις συζύγους των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεξιώθηκε τις κυρίες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχοντας καλή διάθεση και συνομιλώντας με όλες.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, ως σύζυγος του βουλευτή Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών Θοδωρή Ρουσόπουλου, η οποία και ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη λεζάντα: «Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες!».

Συνδαιτυμόνες της, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ήταν η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κα Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια κα Τζένη Μπαλατσινού που καθόταν και δίπλα της, η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και πολλές άλλες.

Θυμίζουμε ότι η κα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, ακολουθώντας την παραίνεση του πρωθυπουργού περί οικολογικής συνείδησης και εξάλειψης του χαρτιού όπου αυτό είναι εφικτό, είχε στείλει προ ημερών τις σχετικές προσκλήσεις σε ηλεκτρονική μορφή.