Θεοδωρικάκος για απόδοση ιθαγένειας: Θα είμαι αυστηρός σε φαινόμενα διαφθοράς

«Οι διαδικασίες θα αυστηροποιηθούν και θα γίνουν απολύτως αντικειμενικές»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:13
19/11/2019
Θεοδωρικάκος για απόδοση ιθαγένειας: Θα είμαι αυστηρός σε φαινόμενα διαφθοράς
5
loading

Τα φαινόμενα διαφθοράς που εντοπίζονται στην απόδοση ιθαγένειας φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει το υπουργείο Εσωτερικών, με νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών με διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Προς τον σκοπό αυτό υπογράφεται αύριο πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών, της γενικής γραμματείας Ιθαγένειας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, οι εμπειρογνώμονες της οποίας θα κληθούν να εντοπίσουν τα προβλήματα αδιαφάνειας και να προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπισή τους, που θα ενταχθούν στο νομοσχέδιο.

«Θα είμαι πάρα πολύ αυστηρός σε οποιαδήποτε καταγγελία διαφθοράς και παραβατικής δραστηριότητας υπάρχει γύρω και από το θέμα της απόδοσης ιθαγένειας», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στα Παραπολιτικά FM, ενώ σημείωσε ότι «οι διαδικασίες θα αυστηροποιηθούν και θα γίνουν απολύτως αντικειμενικές».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Ψεύτες

  Η κυβέρνηση παίρνει τους λάθρο από τα νησιά και τους μεταφέρει σε κάθε γωνιά της χώρας! Αυτό περιμέναμε από τη Νέα Δημοκρατία?

 2. avatar Κλαυσίγελος.

  Θεοδωρικάκος. Ο (πρώην) γραμματέας ινστρούχτορας της ΚΝΕ και αντιευρωπαϊστής μεγάλος, ....που τώρα ειναι υπουργός του νεοφιλελέ Μητσοτάκη και θα έχει την αυστηρή εποπτεία για να μην γίνει καμιά φλουστιά με τις ιθαγένειες.
  Πραγματικά τώρα δηλαδη,... να κλάψεις ή να γελάσεις???.

 3. avatar Xountalas

  Ο αριστερός Θεοδωρικακος ( πρώην Κνιτης) ,θα δώσει εντολή να ψάξουν όλες τις περιπτώσεις απόδοσης ΙΘΑΓΈΝΕΙΑΣ ( αν είναι δυνατόν...) τα προηγούμενα χρόνια?Όλοι αυτοί οι ελληνοποιημενοι έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32%

 4. avatar αυστηροτατος

  τους λαδιαρηδες να τους τσακισεις

  1. avatar Αυστηρέ !;

   αλιμονό τους τι έχουν να πάθουν,
   θα τους αλλάξει ο αρχιλαδιάρης τα φώτα . .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει