Εισηγήσεις προκειμένου τις μισές ημέρες της εβδομάδας να βρίσκεται στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου δέχεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο πρωθυπουργός.

Πρόκειται για αίτημα που βρίσκει σύμφωνους σχεδόν όλους τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καθώς το σκεπτικό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβαίνει στο Κοινοβούλιο συχνότερα προκειμένου να έχουν απευθείας επαφές με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας – όποτε κρίνεται βέβαια απαραίτητο ή όποτε ένα ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί σε επίπεδο υπουργών ή κατώτερων βαθμίδων.

Ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης το σκέφτεται σοβαρά πάντως ένα τέτοιο ενδεχόμενο (αν όχι να πηγαίνει τις μισές μέρες, τουλάχιστον κάποιες εξ αυτών) καθώς έχει ούτως ή άλλως υποσχεθεί ότι οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντα ανοικτές γι’ αυτούς.

Παράλληλα εκτιμά ότι με μια τέτοια κίνηση θα πυκνώνει και η παρουσία των βουλευτών στο κοινοβουλευτικό μέγαρο καθώς η αλήθεια είναι ότι μερικοί έχουν αραιώσει τις εμφανίσεις τους κάτι που προφανώς δεν αρέσει καθόλου στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρο Καλαφάτη.