Να μοιράζεται την εβδομάδα του μεταξύ Βουλής και Μαξίμου σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκεται πιο συχνά εγγύτερα στους «γαλάζιους» βουλευτές όπως τους έχει υποσχεθεί


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:11
14/11/2019
Να μοιράζεται την εβδομάδα του μεταξύ Βουλής και Μαξίμου σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
1
loading

Εισηγήσεις προκειμένου τις μισές ημέρες της εβδομάδας να βρίσκεται στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου δέχεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο πρωθυπουργός.

Πρόκειται για αίτημα που βρίσκει σύμφωνους σχεδόν όλους τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καθώς το σκεπτικό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβαίνει στο Κοινοβούλιο συχνότερα προκειμένου να έχουν απευθείας επαφές με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - όποτε κρίνεται βέβαια απαραίτητο ή όποτε ένα ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί σε επίπεδο υπουργών ή κατώτερων βαθμίδων.

Ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης το σκέφτεται σοβαρά πάντως ένα τέτοιο ενδεχόμενο (αν όχι να πηγαίνει τις μισές μέρες, τουλάχιστον κάποιες εξ αυτών) καθώς έχει ούτως ή άλλως υποσχεθεί ότι οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντα ανοικτές γι’ αυτούς.

Παράλληλα εκτιμά ότι με μια τέτοια κίνηση θα πυκνώνει και η παρουσία των βουλευτών στο κοινοβουλευτικό μέγαρο καθώς η αλήθεια είναι ότι μερικοί έχουν αραιώσει τις εμφανίσεις τους κάτι που προφανώς δεν αρέσει καθόλου στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρο Καλαφάτη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μην κουράζετε τον πολιτικό πρόσφυγα στο Παρίσι, σε ηλικία έξι… μηνών

    Στο ανάκτορο του Βολταίρου στο Παρίσι πότε θα πήγαινει? Στα Paradise Islands που έχει τις offshore, πότε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει