Βρούτσης: Αριθμός-ρεκόρ οι οφειλέτες που εντάχθηκαν στις 120 δόσεις

Η δήλωση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη ρύθμιση στα ασφαλιστικά ταμεία


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:12
08/10/2019
Βρούτσης: Αριθμός-ρεκόρ οι οφειλέτες που εντάχθηκαν στις 120 δόσεις
2
loading

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, σε γραπτή δήλωσή του για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ρύθμιση των 120 δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία. Αποτελεί ρεκόρ -που ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις- τόσο ο αριθμός των οφειλετών που εντάχθηκαν στην ρύθμιση, όσο και το τελικό ρυθμισμένο ποσό».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης σημειώνει ότι στη ρύθμιση εντάχθηκαν 432.599 οφειλέτες, δηλαδή περίπου το 1/3 του συνόλου των οφειλετών, ενώ το ρυθμισμένο ποσό, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), θα κυμανθεί πάνω από 4,5 δισ ευρώ.

«Επιδίωξη της κυβέρνησής μας είναι μέσα από ένα μείγμα διαφορετικής οικονομικής πολιτικής, μειωμένων φόρων και εισφορών, με μία οικονομία που αναπτύσσεται διαρκώς, με μία αγορά εργασίας που ενισχύεται, με την ανεργία συνεχώς να αποκλιμακώνεται και, κυρίως, με ένα δίκαιο και ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα, να μην δημιουργούνται νέες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως στο παρελθόν. Η συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη και επιχείρησης προς το κράτος αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή οδηγό προς το μέλλον» τονίζει ο υπουργός Εργασίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Βρουτσα

    Χρεοκωπησατε τη χωρα και τους πολιτες και τωρα πανηγυριζεις που κανετε δοσεις. Προβλεπω πανηγυρισμους στα καναλια με απειρη ποσοτητα σανου. Για τον βασικο μισθο θα κανετε τιποτα {...}?? Ακομα και ο τσιπροκιο εδωσε ενα πενηνταρικο.

  2. avatar Kritongr

    Τον Ιανουάριο να μας πούνε πόσες ρυθμίσεις είναι ενεργές από το ρεκόρ, και πόσες τον Ιούλιο, μετά αν έχει μείνει το 5% ζήτημα θα είναι, θέμα χρόνου να καταρευσουν είναι, ελληνική τρέλα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει