«Δε θέλουμε να πάμε σε εκλογές, είναι τεράστιο σφάλμα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τόνισε: «Για να πάμε σε εκλογές, πρέπει κάποιος να ρίξει την κυβέρνηση. Αυτό θα γραφτεί ότι έριξαν την κυβέρνηση».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι πρέπει να πουν οι δύο αρχηγοί των κομμάτων ποιες θα είναι οι θέσεις τους συγκεκριμένα προκειμένου να ακυρωθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, διαφορετικά, οι αερολογίες είναι «καραγκιοζιλίκια».

«Αν δεν πουν ποιες θα είναι οι 2.000 απολύσεις, τότε είναι καραγκιοζιλίκια αυτά τα πράγματα. Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης είναι αξιοπρεπείς και έντιμοι άνθρωποι», σημείωσε προσθέτοντας: «Οι εργαζόμενοι των 1.000 ευρώ είναι τα θύματα αυτής της ιστορίας. Θα μοριοδοτούνταν και θα προσλαμβάνονταν στη νέα ΕΡΤ».

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτή-σε περίπτωση που ζητηθεί-αλλαγή πρωθυπουργού. «Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Δεν θα γίνει αποδεκτό από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Σαμαράς είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Θα πεις σε αυτόν τον πρωθυπουργό λοιπόν να φύγει επειδή δεν αρέσει στο Βενιζέλο; Αυτά αλλού», τόνισε και πρόσθεσε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ο κ. Μανιτάκης δεν έχει κάνει μέχρι τώρα τις απολύσεις στο Δημόσιο που έπρεπε να γίνουν. Πάντως, ο κ. Οικονομέας του τόνιζε ότι είναι ανατριχιαστικό να γίνονται απολύσεις επειδή δεν έχουν βρεθεί οι επίορκοι μέχρι σήμερα. Και τόνισε ότι κυβέρνηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ με τη Χρυσή Αυγή.

Δείτε το βίντεο από το Mega…

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ