Οργή στο ΚΚΕ για το κοινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

«Το έκτρωμα αυτό διαστρέφει προκλητικά την Ιστορία, εξομοιώνει ανιστόρητα τον κομμουνισμό με τον φασισμό»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7:00
19/09/2019
Οργή στο ΚΚΕ για το κοινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
68
loading

«Το Ευρωκοινοβούλιο υπογραμμίζει ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο πιο καταστροφικός πόλεμος στην ιστορία της Ευρώπης, ξεκίνησε ως άμεσο αποτέλεσμα του διαβόητου Συμφώνου Μη Επίθεσης που υπογράφηκε από τους Ναζί και τους Σοβιετικούς στις 23 Αυγούστου του 1939 και τα μυστικά του πρωτόκολλα, όπου δύο απολυταρχικά καθεστώτα που μοιράζονταν τον στόχο της παγκόσμιας κατάκτησης μοίρασαν την Ευρώπη σε δύο ζώνες επιρροής».

Έντονη αντίδραση έχει προκαλέσει το ψήφισμα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Μνήμη της Ευρώπης» που «υπογράφουν» όλες οι πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πέραν της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (GUE).

Το ΚΚΕ καταγγέλλει «το κατάπτυστο, αντικομμουνιστικό κοινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που υπογράφεται από τις πολιτικές ομάδες του Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελεύθερων, των Πρασίνων και των Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών».

Όπως επισημαίνει ανακοίνωση του κόμματος, «στόχος αυτού του αντιδραστικού εκτρώματος, είναι η νομιμοποίηση της απαγόρευσης των Κομμουνιστικών Κομμάτων και των κομμουνιστικών συμβόλων που έχει επιβληθεί σε μια σειρά κράτη-μέλη της ΕΕ, όπως τις Βαλτικές χώρες και αυτές του λεγόμενου Βίζενγκραντ, η γενίκευση της ποινικοποίησης και των διώξεων της κομμουνιστικής ιδεολογίας και της δράσης των λαϊκών δυνάμεων που παλεύουν μαζί με τους κομμουνιστές και αντιστέκονται στην αντιλαϊκή βαρβαρότητα».

Προσθέτει ότι το ψήφισμα «διαστρέφει προκλητικά την Ιστορία, εξομοιώνει ανιστόρητα τον κομμουνισμό με τον φασισμό. Στρώνει το έδαφος στις φασιστικές συμμορίες και τις ακροδεξιές δυνάμεις που αναπτύσσονται στην Ευρώπη, αθωώνοντας το ναζισμό και τα φρικιαστικά εγκλήματά του».

«Στη μνήμη των λαών είναι ανεξίτηλα χαραγμένη η καθοριστική συνεισφορά της Σοβιετικής Ένωσης στη συντριβή του φασιστικού τέρατος, ποτισμένη με το αίμα εκατομμυρίων σοβιετικών ανθρώπων, οι ανυπολόγιστες θυσίες των κομμουνιστών, που πρωτοστάτησαν στο ηρωικό αντιστασιακό κίνημα ενάντια στο ναζιστικό ζυγό» υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

«Το Ευρωκοινοβούλιο αναδεικνύεται σημαιοφόρος του αντικομμουνισμού, που αποτελεί την επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, προπομπός και απαραίτητο συμπλήρωμα της σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής που επιβάλλει μαζί με τις αστικές κυβερνήσεις στα κράτη - μέλη της» αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του κόμματος, καταλήγοντας: «Την Ιστορία την έχουν γράψει αμετάκλητα οι λαοί με τους αγώνες τους και δεν πρόκειται να την ξαναγράψουν με ψηφίσματα οι απολογητές του κεφαλαίου και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Όσοι ευρωβουλευτές ψηφίσουν αυτό το αντικομμουνιστικό κατασκεύασμα, αναλαμβάνουν σοβαρή ευθύνη, την οποία ο λαός μας θα κρίνει αυστηρά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

68
σχόλια
 1. avatar nemesis2

  Η αλήθεια τσουζει, ετσι?

 2. avatar Κλεόβουλος

  ευτυχώς που υπήρχε ο κομουνισμός και αντέδρασε και πέταξε τους φασίστες στα τάρταρα αν περιμέναμε από τους παπάδες που προσκύνησαν στο φασισμό να κάνουν κάτι τότε θα ήμασταν ακόμα κάτω από τη μπότα του φασισμού όσο για τον Χρηστό που δίδαξε τη δικαιοσύνη και την αλήθεια δεν υπάρχει γιατί αν υπήρχε τότε θα ήταν παρόν στους πρόσφυγες, στους δολοφονιθέντες, στους εξορισθέντες και όλης της γης τους κατατρεγμένους μάλλον είναι με τους τράγους που μαζεύουν χρυσό .....

 3. avatar Αυτή είναι η αλήθεια…

  Κατά το τέλος του ΒΠΠ δυο μοχθηρά τέρατα μονομάχησαν και ένα απ' αυτά νίκησε. Το τέρας "νικητής" ονομαζόταν "κομμουνισμός". Ως νικητής, άρπαξε τις λαβωμένες σάρκες των λαών και καταβρόχθισε όσες περισσότερες μπορούσε, πήρε το μερτικό του σε αίμα... Έπνιξε τους λαούς στον ολοκληρωτισμό, στον κόκκινο φασισμό... Τι να το κάνουμε που ο ένας ολοκληρωτισμός επικράτησε του άλλου, ναζί ή κκ... Η Σκύλα και η Χάρυβδη. Μπράβο στους τολμηρούς Ευρωπαίους που έχουν το σθένος να προτάξουν πια την αλήθεια. Ναι, ναζισμός και κομμουνισμός είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, οι δυο όψεις της κόλασης...

 4. avatar John Pappas88

  Εχουν δίκιο οι κομμουνιστές (αν και όταν λένε φασισμό εννοούν τον εθνικοσοσιαλισμό).
  Δεν είναι δυνατόν να εξομοιώνονται τα δύο αυτά συστήματα. Ο μέν κομμουνισμός ήταν ενα σιωνιστικό σχέδιο για την υποδούλωση των γκοϊμ, ο δε εθνικοσοσιαλισμός ήταν η ιδεολογία που προσπάθησε να εξαφανίσει το σιωνιστικό αυτό σχέδιο.

 5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  "Η δικαιοσύνη των ανθρώπων είναι σαν το βρώμικο ρούχο" μας λέει ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, που όπου+να το πιάσεις θα λερωθείς.Ο άνθρωπος δεν μπορεί να φέρει δικαιοσύνη στην γη αν πρώτα ο ίδιος δεν ζήσει την δικαιοσύνη που μας δίδαξε με το παράδειγμα του ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός,ο Υιός του Θεού του Ζώντος που σταυρώθηκε+αναστήθηκε για την σωτηρία μας.Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χάσανε την ζωή τους περιμένοντας πως αν επικρατούσε ο κομμουνισμός που ονειρευοτανε θα ήταν η ζωή τους καλύτερα.Ευτυχώς που δεν επικράτησε γιατί τότε αυτό θα γινόταν ο εφιάλτης για την πλειοψηφία των υπολοίπων ανθρώπων.Επίσης πολλοί που διαβάζουμε αυτές τις γραμμές ίσως δεν θα ζούσαμε γιατί στα απολυταρχικά καθεστώτα όπως είναι ο "γνήσιος κομμουνισμός" δεν έχεις δικαίωμα να έχεις ελεύθερη ή διαφορετική γνώμη από τον αρχηγό του κόμματος,με την ποινή του θανάτου.Μόνο ο Ιησούς Χριστός δίδαξε πως πρέπει να ζούμε και να συμπεριφερόμαστε για να έχουμε αληθινή δικαιοσύνη εδώ στην γη αλλά+αιώνια ζωή όταν θα ξανάρθει για να κρίνει με αλήθεια και δικαιοσύνη, ζώντες και νεκρούς. Ο Ιησούς Χριστός είπε [ θέλεις αγαπήσει τον Θεό της Αγίας Γραφής με όλο σου το είναι αλλά+τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου αυτή είναι η μεγαλύτερη εντολή από όλες]+αλλού είπε [ κάνε πρώτος αυτό που θα ήθελες οι άλλοι να κάνουν σε εσένα] (που σημαίνει επίσης ούτε να διανοηθεις να κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα).Αν οι άνθρωποι ακολουθούσαν τις δύο αυτές εντολές του Ιησού ποσό διαφορετική θα ήταν η ζωή;

 6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/2) Όταν ήρθε ο Ιησούς Χριστός,ο Υιός του Θεού του Ζώντος,δίδαξε την αλήθεια του Θεού σε κάθε τομέα της ζωής.Ο Ιησούς δίδαξε την αληθινή αγάπη,την αληθινή δικαιοσύνη,την καλοσύνη,την συγχώρεση,την ταπείνωση,τον αγιασμό.Ο Ιησούς Χριστός ήταν+είναι το φως που φωτίζει κάθε άνθρωπο που έρχεται στον κόσμο αυτό.Όμως η Αγία Γραφή λέει ότι οι άνθρωποι προτίμησαν το σκοτάδι μάλλον παρά το φως γιατί τα έργα τους ήταν (+συνεχίζουν να είναι) πονηρά(διασταυρωσε με Ιωάννη 3:18-21).Για αυτό καταδίκασαν με ψεύτικες κατηγορίες τον Ιησού Χριστό+τον σταυρώσανε άδικα.Ο Ιησούς Χριστός επάνω στο σταυρό μπορούσε να πει στα υλικά που συγκροτούν το σύμπαν:(διαλυθητε) +το σύμπαν θα υπάκουε+θα ξαναγινόταν ξανά σωματίδια.Όμως ο Ιησούς Χριστός προτίμησε να πει:[ Πάτερ, συγχώρεσε τους δεν ξέρουν τι κάνουν] (Λουκάς 23:34).Ο αληθινός Θεός αγαπάει τον άνθρωπο,που είναι το κορυφαίο δημιούργημα Του,γιατί είναι το έπλασε κατ’ εικόνα+ ομοίωση Του.Δηλαδη ο άνθρωπος έχει ιδιότητες που μόνο ο Θεός έχει. Δηλαδή έχει λογική+ελευθερία.Αν τα χρησιμοποιήσει σωστά μπορεί να φτάσει στον Ιησού Χριστό+στον Θεό της Αγίας Γραφής.Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που βολεύονται με ψεύτικες θρησκείες ή ικανοποιούνται με παπάδες που φοράνε ράσα (ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν φορούσε ράσα ούτε μαύρα ούτε άσπρα)+έχουν εφεύρει ψεύτικες θρησκευτικές τελετές για να ξεγελούν τους αφελείς.Κάποιοι νομίζουν ότι πολιτικά συστήματα+θεωρίες όπως και ο κομμουνισμός θα αλλάξουν τον κόσμο+θα τον κάνουν καλύτερο.Αυτό όμως είναι ψέμα+ουτοπία.

 7. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2) Θεωρητικά ο χριστιανισμός και ο κομμουνισμός πιστεύουν σε ένα καλύτερο κόσμο. Σε ένα κόσμο όπου θα υπάρχει αγάπη, ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη. Υπάρχουν όμως και διάφορες. Ο χριστιανισμός λέει ότι αυτό θα γίνει όταν ο αναστημένος Ιησούς Χριστός θα ξανάρθει στην Γη και θα ιδρύσει την βασιλεία Του. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να γίνει από αμαρτωλούς ανθρώπους αλλά από τον ίδιο τον Θεό. Ο κομμουνισμός λέει ότι την δικαιοσύνη θα την φέρουν οι άνθρωποι. Όμως όπου πονηροί και αμαρτωλοί άνθρωποι προσπάθησαν να επιβάλουν την δικαιοσύνη τους κάνανε χειρότερα εγκλήματα από αυτούς που υποτίθεται ότι ήθελαν να ανατρέψουν γιατί ήταν άδικοι.Συμπέρασμα από όλα αυτά.Όσοι κομμουνιστές έχουν πιστέψει στο ψέμα ότι οι άνθρωποι θα φέρουν δικαιοσύνη ή ότι η κομμουνιστική θεωρία θα κάνει τον κόσμο καλύτερο έχουν εξαπατηθεί, χάνουν το χρόνο τους που ασχολούνται με το κομμουνιστικό κόμμα (που αν ποτέ το κόμμα τους κυβερνούσε μπορεί να έχαναν +οι ίδιοι την ζωή τους από τις εκκαθαρίσεις που θα γινόταν εντός του κόμματος,βλέπε Βόρεια Κορέα, Σιβηρία κτλ) +βέβαια οι άνθρωποι που τρέχουν πίσω από τις θεωρίες του κομμουνισμό χάνουν και την ψυχή τους και την αιωνιότητα επειδή όσοι πιστεύουν σε μια βίαιη επανάσταση συνήθως δεν δέχονται ότι ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε ή ότι είναι Υιός Θεού+άρα ο Δημιουργός του σύμπαντος και παντοδύναμος.Ενώ όσοι πιστεύουν στην ανάσταση του Χριστού+ακολουθούν την διδασκαλία Του,δεν θα χάσουν ποτέ,γιατί ο Ιησούς έχει την δύναμη να τους αναστήσει.

 8. avatar Ας μας πουν

  Ας μας πουν μια μόνο κομμουνιστική χώρα που επιβάλλει την αθεία που έχει πάει μπροστά σ' όλη την ιστορία, μόνο μία...

 9. avatar πόσοι από εσάς

  ρε κορόιδα θα είστε στην κορυφή της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ για να καλοπερνάτε τεμπελιάζοντας,όπως σας.....υπόσχονται, ενώ θα δουλεύουν και λιμοκτονούν οι προλετάριοι?

 10. avatar HomerSimpson

  Είναι γνωστό πως τον Ναζισμό και τον Κομουνισμό το μόνο που τους χωρίζει είναι μια πετονιά ! Σαν πολιτεύματα και τα 2 ακραία , και τα 2 έχουν κάνει μαζικές δολοφονίες ! και τα 2 έχουν τους τρελούς τους δικτάτορες , και τα 2 έχουν τους ίδιους ακραίους τύπους που δεν θα διστάσουν να σε πλακώσουν αν δηλώσεις πως δεν τους γουστάρεις , και τα 2 τα είχαν κάνει πλακάκια στον Β'ΠΠ λίγο πριν του την βαρέσει του μουστάκια και την πέσει στον πατερούλη.

 11. avatar Gulag

  Δε σας χάλασε, "δημοκράτες σύντροφοι"..
  🙂

 12. avatar Κομμουνιστικη αυτοεθνοκαθαρση

  Πανω απο 20.000 ανωτερα και μεσαια στελεχη του Σοβιετικου στρατου εκτελεστηκαν αμεσως μετα τη ληξη του ΒΠΠ απο τον Σταλιν, επειδη υπηρχε υποψια οτι ηταν ....αντικαθεστωτικοι. Περα απο τα εκατομμυρια πολιτων, που τούς εστειλε στα Γκουλαγκ και τους εφαγε η μαυρη μαρμαγκα απο τις απανθρωπες συνθηκες διαβιωσης. Κομμουνιστικος φασισμος, εκτος συναγωνισμου!!!

  1. avatar βλέπε ΟΥΚΡΑΝΙΑ

   -32-33 ΓΟΛΟΝΤΟΜΟΡ/ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ......8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΟΙ νεκροί από ΣΤΑΛΙΝΟΛΙΜΟ,28.000 ΕΛΛΗΝΕΣ νεκροί στο ΓΚΟΥΛΑΓΚ,2.500 ΕΚΤΕΛΕΣΘΈΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ για μοΊρασμα της ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από την N.K.V.D,,,,,κλπ.....κλπ......ΖΗΤΩ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ........ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....μη σε πάω τώρα και στην μαρτυρική ΠΟΛΩΝΙΑ.....Εχετε το στομάχι γεμάτο εδώ καθώς και τις ........αριστερές τσεπάρες σας με .....βρώμικο/καπιταλιστικό/αιματοβαμμένο χρήμα......αδυναμίες είναι αυτές........αριστεροτεμπελοσκυλαδιαστρεβλωτεσαπανθρωπαΝΟΥΜΕΡΑ.....

 13. avatar θελει η … να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει

  θελουν οι φιλελεδες να κρυψουν τον φασισμο τους και η χαρα δεν τους αφηνει

  1. avatar για κακή σας τύχη

   ορισμένοι ζήσαμε ,και για μεγάλο διάστημα, τα.......αριστεροπροοδευτικά επιτεύγματα των ΣΟΣΙΑΛΛΗΣΤΡΙΚΩΝ σας ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ από πολύ κοντά,ΕΣΣΔ(....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ),ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ, Α.ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΟΥΒΑ,ΒΙΕΤΝΑΜ,ΚΙΝΑ,κλπ Του εξαναγκασμού, της ισοπέδωσης( εκτός της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ) της ΠΟΡΝΕΙΑΣ (καλώς ήλθε το δολλάριο),της ρουφιανιάς, του τρόμου των κομισσάριων πρώην ΝΚVD του..ΗΓΕΤΗ ΣΤΑΛΙΝ, και των στρατιωτικών προαγωγών, της στέρησης των βασικών αγαθών στο λαό.... όταν το καλύτερο δώρο είναι ένα ...καρπούζι, και πολλά άλλα που δεν ήξερες άν πρέπει να γελάς η να κλαίς.....βλέπεις εμάς δεν μας ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ σ'ένα πούλμαν να μας δείξουν την ...όπερα της ΟΔΕΣΣΑΣ....Είδαμε και τη ΓΙΑΛΤΑ....όπου τα καλόπαιδα της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ υπέφεραν μαζί με τον προλετάριο πνίγοντας τη θλίψη τους σε πανάκριβη ΓΑΛΛΙΚΉ ΣΑΜΠΑΝΙΑ και οι ....κυρίες τους τουρτούριζαν από το κρύο τυλιγμένες σε πανάκριβες γούνες γνωστών ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ.....

   1. avatar Νίκος Δαμιανακης

    Για να μη ξεχνάμε τι πραγματικά έγινε στην αρχή του β Παγκοσμίου πολέμου

 14. avatar Guest01062016

  Το σύμφωνο μη επίθεσης είναι γεγονός. Ο διαμελισμός της Πολωνίας είναι επίσης γεγονός. Ό,τι και να λέει το ΚΚΕ. Οι Ρώσοι κομμουνιστές είναι οι πρώτοι που πρέπει να μιλήσουν. Μην τρελαθούμε εντελώς, που μιλάει το ΚΚΕ για λόγο του ΚΚΣΕ!!!!!

 15. avatar θορπ.

  Τις πληγές σας της επουλώσατε με ταλκ και ρουζ και στο πρώτο φύσημα αποκαλύπτονται τα σημάδια που προσπαθείτε να κρύψετε. Μεταλλαγμένα κόμματα είσαστε και με μάσκες κρύβετε των φασισμό σας

 16. avatar για να μαθουμε και λιγο ιστορια

  Είναι ενδεικτικό πως όταν η ΕΣΣΔ τάχθηκε κατά της Συμφωνίας του Μονάχου και προσέφερε στρατιωτική βοήθεια στη Γαλλία και στην Αγγλία έναντι της Γερμανίας, Λονδίνο και Παρίσι απέρριψαν τη σοβιετική βοήθεια. Έτσι, το Σύμφωνο «Μολότοφ – Ρίμπεντροπ» (που υπεγράφη έναν ολόκληρο χρόνο μετά τη συμφωνία του Μονάχου) ήταν το μοναδικό μέσο άμυνας που είχε απομείνει στη Σοβιετική Ένωση δεδομένων των συνθηκών. Εξασφάλισε στη χώρα 21 πολύτιμους μήνες προετοιμασίας, που κατόπιν αποδείχτηκαν ανεκτίμητοι στην πολεμική της προεργασία ενόψει της αναπόφευκτης γερμανικής επίθεσης.

  1. avatar ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ

   MΠΡΑΒΟ...Ο ''ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ'' ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,,,,ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ...

  2. avatar Ευπατριδης

   Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

  3. avatar @για να μαθουμε και λιγο ιστορια

   Εν τω μεταξύ, κατά την "προετοιμασία" τους αυτή, είχαν το χρόνο οι αγνοί "αντι-ιμπεριαλιστές":
   -να καταλάβουν την μισή Πολωνία μαζί με το σύμμαχο Χίτλερ
   -να καταλάβουν την Εσθονία
   -να καταλάβουν τη Λιθουανία
   -να καταλάβουν τη Λετονία
   -να αποσπάσουν τη Μολδαβία από τη Ρουμανία
   -να αποσπάσουν τη Ρουθηνία από την Τσεχοσλοβακία
   -να δοκιμάσουν να καταλάβουν και τη Φινλανδία, αλλά εκεί δεν τους έκατσε.
   Και ΜΟΝΟ αφού ο Χίτλερ δολίως εισέβαλε στην ΕΣΣΔ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ να πολεμήσουν τον ιμπεριαλισμό, το φασισμό, κλπ, κλπ, κλπ...

   1. avatar Guest37

    Και να προσθέσουμε σε αυτά και τη σφαγή και τις μαζικες εκτελέσεις που έκαναν τα συντρόφια στο δάσος Κατυν της Πολωνίας επειδή κομμουνισμός = χαρά....

  4. avatar Guest01062016

   ...ε, της εξασφάλισε και τη μισή Πολωνία! Η οποία ακόμα και σήμερα ανήκει στη Λευκορωσία, εντάξει;

  1. avatar τιμωρήσατε εσείς

   και η ΣΟΥΛΤΑΝΑ γυναικόπαιδα με κονσερβοκούτι και ξιφολόγχη στην Καλαμάτια/Πηγάδα/Μελιγαλά......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει