Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προκαλεί αναταραχές στο πολιτικό σκηνικό. Όμως, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» υποστήριξε ότι στο τέλος η τρικομματική κυβέρνηση θα βρει λύση στο θέμα.

Πάντως, και ο Συμεών Κεδίκογλου από το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν είναι αυτό που θα ρίξει την κυβέρνηση.

Ακολουθεί ο επίμαχος διάλογος

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Θα τα βρούμε σε όλα. Σε ό,τι χρειαστεί θα τα βρούμε. Εγώ θεωρώ δεδομένη και αποδεδειγμένη την προσήλωση και των τριών κομμάτων σε έναν υπερεθνικό στόχο αυτή τη στιγμή. Έχουμε λύσει και πράγματα για τα οποία είχαμε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ μας. Θα λυθεί και αυτό. Θα κάνουμε όλοι το σωστό. Θέλω να σας εκφράσω τη δική μου πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση.

Να δούμε τι θα κατατεθεί και πως θα κατατεθεί. Εγώ δεν έχω ενημέρωση και αυτά που έχουμε δει από πλευράς νομοσχεδίου, ήταν ουσιαστικά διαρροές στον τύπο. Μην κάνουμε “ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε”. Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει αυτό που κάνει πάντα. Θα κάνει αυτό που είναι σωστό, ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους και δεν θα τεθεί θέμα συνοχής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας τουλάχιστον.

Συμεών Κεδίκογλου: Δεν τίθεται θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης με την έννοια της συνοχής. Είναι μια κυβέρνηση τετραετίας. Δεν είναι αυτό το θέμα που θα ρίξει την κυβέρνηση.