Στο Κιλελέρ οι εορτασμοί για τα 45 χρόνια ΠΑΣΟΚ

«Στο πλευρό του αγρότη και της αγροτιάς» είπε η Φώφη Γεννηματά


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:15
03/09/2019
Στο Κιλελέρ οι εορτασμοί για τα 45 χρόνια ΠΑΣΟΚ
2
loading

Το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Λάρισα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς» είπε καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο.

Η κ. Γεννηματά είπε ότι ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική παραγωγή «μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην πραγματική έξοδο της χώρας μας από την κρίση».

Υποστήριξε επίσης ότι «το Κίνημα Αλλαγής με το Σχέδιο Ελλάδα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση, αλλά και τη στροφή της παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, αλλά και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις».

Τέλος, η κ. Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι η παράταξη έχει ισχυρότατους δεσμούς με τον αγροτικό κόσμο, σημειώνοντας πως «ο αγρότης και η αγρότισσα αναγνωρίζουν την τεράστια διαχρονική προσφορά της παράταξής μας και προσβλέπουν στο ΚΙΝΑΛ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Τακουλης

    Τσάμπα καίει η λάμπα στην Χαρίλαου Τρικούπη.

  2. avatar Φοινικιος

    Το ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται δεν εχει ακόμα καταλάβει ότι από κόμμα των αγροτών μετεξελίχθηκε σε κόμμα των δημοσίων υπαλλήλων και τελικά των ολίγων φιλοτιμων που του χρωστάνε χάρη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει