«Καλύτερο το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν», υποστήριξε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής.

Και πρόσθεσε: «Αυτά τα μέτρα έχουν ψηφιστεί και για τις μεταθέσεις, αποσπάσεις από τον Νοέμβριο του 2012. Άρα, ήταν γνωστή στα συνδικαλιστικά όργανα αυτή η απόφαση. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι αυτό δεν γίνεται για όλους τους καθηγητές, γίνεται μόνο για εκείνους που έχουν κάτω από δώδεκα χρόνια υπηρεσίας και κάνουν κάτω από δώδεκα ώρες την εβδομάδα».

Ο κ. Καλαντζής υποστήριξε ότι η απεργία της ΟΛΜΕ τη συγκεκριμένη περίοδο είναι «συνδικαλιστικό ατόπημα», «γιατί σε λίγο καιρό γίνονται οι εκλογές και θέλουν να έχουν καλύτερη πρόσβαση στη διεκδίκηση των εκλογών».

Από την πλευρά της πάντως η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε: «Εγώ θεωρώ ότι τα όσα ακούσαμε στη Βουλή, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το να ρίχνουμε νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής και του νεοναζισμού και του φασισμού στην Ελλάδα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.