Παύλος Πολάκης: Τα 21 σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ που αποκάλυψα

Ο φάκελος που παρέδωσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:14
02/08/2019
Παύλος Πολάκης: Τα 21 σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ που αποκάλυψα
78
loading

Σε συνέχεια της ομιλίας του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τον «φάκελο στοιχείων που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής για τα σκάνδαλα που αποκάλυψε ο ίδιος» στην τοποθέτησή του.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «πρόκειται για έγγραφα που Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ. και μια σειρά ΜΜΕ έχουν λόγους να μην ακουστούν ή διαβαστούν ευρύτερα και δημόσια» και «παρόλα αυτά ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας κατέθεσε τα έγγραφα αυτά στα πρακτικά της Βουλής, για να μην παριστάνει κανείς στο εξής ότι δεν άκουσε και δεν είδε, ενώ εξήγησε ότι ακριβώς για αυτά τα σκάνδαλα (αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 21 σκαΝ.Δ.αλώδεις υποθέσεις) στοχοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και από το αντίπαλο πολιτικό σύστημα».

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πολάκης παραθέτει συνοπτικά 21 περιπτώσεις, που επικεντρώνουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στις οποίες αναφέρθηκε και στην ομιλία του και για αυτές κατέθεσε στοιχεία στα πρακτικά της Βουλής.

Συνοπτικά κατέθεσε στοιχεία για τα εξής:

1) 23 διορισμοί στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Διορίστηκαν παρανόμως 23 άτομα επί Άδωνι Γεωργιάδη, «που ήταν ο τρόπος να αυξήσει κατά 23 άτομα τους μετακλητούς του, όταν είχε ολοκληρώσει τον αριθμό που επιτρεπόταν τότε». Για το σκάνδαλο αυτό ο Στ. Πουλής έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. «Νόθευσαν έγγραφα, πλαστογράφησαν έγγραφα, έκαναν απιστία κατά του Δημοσίου, διασπάθιση δημοσίου χρήματος», είπε ο Π. Πολάκης σημειώνοντας ότι η διασπάθιση δημοσίου χρήματος φτάνει τα 150.000 ευρώ.

2) 57 διορισμοί στο ΚΕΕΛΠΝΟ: η διασπάθιση δημοσίου χρήματος φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με τον Π. Πολάκη, εμπλέκεται «η ίδια συμμορία»: Παπαδημητρίου, Πουλής, Θεοφιλάτου, Πολύζου. Το πρώτο δικαστήριο για τα πλημμελήματα έγινε στις 19 Ιουλίου και αφορούσε τη σύσταση συμμορίας.

3) Στον Στ. Πουλή, είπε ο Π. Πολάκης, η Αρχή Καταπολέμησης και Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες «του βρήκε 240.000 ευρώ στους λογαριασμούς, τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογήσει. Για δύο χρονιές είχε πάρει γύρω στα 60 με 70 χιλιάρικα και έφερε τιμολόγιο για 25.000 ευρώ, τα οποία δεν είχαν σφραγίδες, δεν είχαν υπογραφές, άλλα λέγανε, άλλα είχε εισπράξει και έχει σταλεί αυτή η υπόθεση και στην Επιτροπή για την ανακριβή δήλωση του πόθεν έσχες, αλλά και στον Εισαγγελέα, προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήμα». «Αυτός ο ένας ιδιώτης που με μηνύει ότι τον προσέβαλα», σχολίασε.

4) Αναθέσεις στον... μπατζανάκη μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ:Σύμφωνα με τον πρ. αναπληρωτή υπουργό, ο Στ. Πουλής «ανέλαβε μέσα από παράνομες διαδικασίες αναθέσεων τη δομή των οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ». Μαζί με τη σύζυγό του Μ. Θεοφιλάτου, που ως υπεύθυνη του Τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ εισηγούνταν όλες τις δαπάνες, έδωσαν στον μπατζανάκη του (τον σύζυγο της αδελφής της Θεοφιλάτου, η οποία ήταν αποσπασμένη στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη...) με απευθείας ανάθεση τη συντήρηση του κτηρίου, του ξενώνα των οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ, με 130.000 ευρώ την πρώτη χρονιά και 150.000 ευρώ τη δεύτερη χρονιά.

«Έδινε 150.000 ευρώ για ένα κτήριο 500 τετραγωνικών, για να έχει standby ένα συνεργείο, για να αλλάξει καμιά λάμπα ή να κλείσει κανέναν σωλήνα που θα χάνει νερό. Την ίδια στιγμή, σε αντίστοιχη δαπάνη για έξι κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε πολύ μεγαλύτερα κτήρια που είχε το ΚΕΕΛΠΝΟ πάνω στα σύνορα και στον Έβρο έδινε 25.000 ευρώ», είπε ο Π. Πολάκης.

5) Τροφοδοσίες «Ο μπατζανάκης» του ΚΕΕΛΠΝΟ: Στον μπατζανάκη ο Στ. Πουλής «έδινε σύμβαση για τη διατροφή 50 ατόμων αξίας 177.000 ευρώ τον χρόνο! Το καταλαβαίνετε; Έδινε 177.000 ευρώ τον χρόνο!». «Τιμολογούσε με την ίδια τιμή είτε ήταν μοσχάρι, είτε ήταν μπριζόλα, είτε ήταν φακές, είτε ήταν μπιζέλια, ό,τι πάρεις, 12,5», πρόσθεσε ο Π. Πολάκης.

6) 897 συμβάσεις διαφημιστικής δαπάνης: Η Μ. Θεοφιλάτου εισηγήθηκε και υπέγραψε, είπε ο Π. Πολάκης, 897 συμβάσεις διαφημιστικής δαπάνης από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι το τέλος του 2014. «Δεν μπορώ εγώ να βγάλω το άθροισμα, μπορεί να είναι 10 εκατομμύρια, μπορεί να είναι 15 εκατομμύρια, μπορεί να είναι και 20 εκατομμύρια ευρώ», ομολόγησε ο Π. Πολάκης και σημείωσε ότι «τα έχω διαβιβάσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς, έχει γίνει έλεγχος».

Ο Π. Πολάκης υπενθύμισε πως όταν, σε συνέντευξη Τύπου με τον Ανδρέα Ξανθό, αποκάλυψε το σκάνδαλο «μου την έπεσαν όλοι οι δημοσιογράφοι και το προέβαλαν όλα τα κανάλια. Και ενώ με είπε ένας ονόματι Νεγκής -ένα χαμένο κορμί- σκύλο, αυτό δεν το έδειξε κανένα κανάλι, αλλά έδειξε την απάντηση. Εδώ, λοιπόν, φαίνονται τα πεντοχίλιαρα που έφευγαν σαν το χαλάζι, για να μπαίνουν banner σε κάτι sites που δεν τα ξέρει η μάνα τους, ‘ellinesdimarxoi.gr’, ‘velonakaiklosti.gr’». Μάλιστα αποκάλυψε ότι δόθηκαν 10.000 ευρώ σε site που βρισκόταν στη θέση 670.163, ποσό 15.000 ευρώ στο «goodnews.gr», 16.000 ευρώ στο «amesa.gr» κ.ά. Δόθηκαν 20.000 ευρώ στα «Παραπολιτικά» για ένα άρθρο σχετικά με την πολιομυελίτιδα στη Συρία!

«Σε αυτόν τον κατάλογο βρίσκεται όλη η βρομιά, η σαπίλα των συστημικών ΜΜΕ, που αποδεικνύουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτή η offshore του υπουργείου Υγείας, εξελίχθηκε σε μηχανισμό ελέγχου της επικοινωνίας, προκειμένου να λιβανίζει τις κυβερνήσεις. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε επί Αβραμόπουλου, αλλά έφτασε το μέγιστο την περίοδο του Γεωργιάδη, την περίοδο των Μνημονίων», υπογράμμισε ο Π. Πολάκης.

7) Βουλευτής της Ν.Δ. πήρε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Π. Πολάκης αποκάλυψε ότι ο βουλευτής Δωδεκανήσων της Ν.Δ. Γιάννης Παππάς τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Ιανουάριο του 2015 πήρε περίπου 90.000 ευρώ για το site «AegeanDreamWeb». «Έτσι έκανε την προεκλογική του εκστρατεία το 2015. Το άνοιξε στο όνομα της γυναίκας του και της πεθεράς του ή της γυναίκας και της γραμματέως του -κάτι τέτοιο- και μετά από έναν χρόνο το έκλεισε», υπογράμμισε ο Π. Πολάκης.

8) Συνεργασία Τ. Χατζή - Στ. Πουλή: Το site «Newpost» του Τάκη Χατζή (έως πρόσφατα στον Σκάι, τώρα στον Alpha) πήρε 150.000 ευρώ. Ο Στ. Πουλής και η σύζυγός του έφτιαξαν στη Βουλγαρία την offshore «RedPepper» που κατέληξε στην οικογένεια Χατζή. Συγκεκριμένα, την έφτιαξε η γυναίκα του Πουλή, την πούλησε στον Πουλή, μπαίνει μέτοχος η γυναίκα του Τ. Χατζή και μετά από λίγο καιρό την έκλεισαν!

«Κοίταξε να δεις, ρε παιδί μου, ένα πράγμα! Η γυναίκα του υπογράφει τις διαφημιστικές δαπάνες όλης της γης, αυτός είναι εξέχον μέλος της συμμορίας, φτιάχνουν offshore στη Βουλγαρία για να ασχοληθούν, λέει, με τον τουρισμό και βάζουν συνέταιρο έναν που πήρε εκείνη τη χρονιά, το 2013 - 2014, 150 χιλιάδες ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αθώα όλα! Έγινε τυχαία! Θέλουν να αναπτύξουν το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο και ανοίγονται στη Βουλγαρία! Δεν ξεπλένουν μαύρο χρήμα! Αυτά τα ψάχνει η Δικαιοσύνη», είπε ο Π. Πολάκης.

9) Αντικαρκινικός έρανος: Tο ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε 3,5 εκατομμύρια από τον αντικαρκινικό έρανο (1,5 εκατ. για το πρόγραμμα εθνικής εκστρατείας πρόληψης κατά του καρκίνου και 2 εκατ. για να κάνει αρχείο νεοπλασιών). «Έφτιαξε ένα ‘excelάκι’ και πήρε 2 εκατομμύρια», σχολίασε ο Π. Πολάκης.

10) Μεταστέγαση κτηρίου  ΚΕΕΛΠΝΟ (επί Αβραμόπουλου): Το κτήριο είχε αντικειμενική αξία 3,5 εκατομμύρια ευρώ και κόστισε 17 εκατομμύρια ευρώ.

11) Δάνειο ΚΕΕΛΠΝΟ: Πήρε δάνειο 200 εκατομμύρια. «Αν δει κανείς το έγγραφο με το οποίο πήρε το δάνειο με υπογραφή Πιερρουτσάκου, ούτε στο μπακάλικο για να ψωνίσεις δεν πας με τέτοιο έγγραφο», είπε ο Π. Πολάκης.

12) Κτήριο ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βάρη: Αποπερατώθηκε 4 φορές! 2,3 εκατομμύρια τη μία φορά, 1 εκατομμύριο την άλλη, 1,230 εκατομμύριο την άλλη.

13) Χορηγία στον όμιλο ΑΝΤΕΝΑ για «Αριστεία ζωής και των δράσεων ενημέρωσης του κοινού για τη γρίπη»: κόστος, 1 εκατομμύριο.

14) Χορηγίες ΣΚΑΙ: Είναι της τάξεως των 250.000 - 300.000 ευρώ για προβολή δράσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

15) Συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο κτήριο του ΕΚΕΠΥ: κόστος 3.182.000 ευρώ για 6 μήνες. Δόθηκεστην κατασκευαστική ΜΕΓΚΑ ΑΤΕ.

16) Αγορά θερμικών καμερών για τη γρίπη: «Η καλύτερη κάμερα κόστιζε 8.000-9.000 ευρώ και αγοράστηκαν 115.000 ευρώ η μία!», κατήγγειλε ο Π. Πολάκης σημειώνοντας ότι τις κάμερες είχε πάλι η κατασκευαστική ΜΕΓΚΑ ΑΤΕ...

17) Καμπάνιες ΚΕΕΛΠΝΟ: Ενδεικτικά ο Π. Πολάκης διάβασε: «Παραγωγή δύο τηλεοπτικών σποτ για το AIDS σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, Ημέρα Αγκαλιάς και Βόμβα». Κόστισε 178.500 ευρώ. Ποιος το πήρε; Η LeSpotProductions. «Τηλεοπτική προβολή σποτ Παρέα-32», 83.000 ευρώ. «Τηλεοπτική προβολή δύο σποτ για το AIDS, Ημέρα Αγκαλιάς», 169.000 ευρώ. «Κάλυψη εκδηλώσεων», 16.000 ευρώ. Διοργάνωση-εκδήλωση για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο», 92.000 ευρώ, CivitasCommunication.

18) Σποτ για το κάπνισμα: Επί Αβραμόπουλου υπήρξε σωρεία αναθέσεων για το «Η Ελλάδα κόβει το κάπνισμα». Ο Σκάι πήρε 124.000 ευρώ για το κάπνισμα «και γι’ αυτό τον πειράζει ότι καπνίζω εγώ», σχολίασε ο Π. Πολάκης.

19) Κρύπτη ΚΕΕΛΠΝΟ: «Εκεί βρέθηκε και πού πήγαν τα 90 εκατομμύρια ευρώ που δεν φαινόταν στους ισολογισμούς».

20) E-HEALTH: «Το θέμα είναι ότι η γυναίκα του Στουρνάρα έχει πάρει παρανόμως λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Πώς το λένε, βρε παιδί μου; Για το e-healthforum έχει πάει κι αυτή στο δικαστήριο για συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος. Πήρε κι αυτή αναβολή», τόνισε ο Π. Πολάκης και υπενθύμισε ότι πήρε με απευθείας ανάθεση (περίπου 700.000 ευρώ) τη διοργάνωση του συνεδρίου που διοργάνωνε κάθε χώρα όταν είχε την προεδρία της Ε.Ε.

21) Διαφημιστική δαπάνη για τον καρκίνο: το κόστος της καμπάνιας ήταν 1 εκατομμύριο και η εταιρεία της συζύγου Στουρνάρα πήρε 650.000 ευρώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

78
σχόλια
 1. avatar David/ Αt.

  Κανεις δεν ξερει τι παιζεται πισω απο τα Ελληνικά σκανδαλα. Ηταν ευκολο να βρουν ποιοι ηταν αυτοί που ενεχονται ,αλλα μαλλον δεν θελουν ουτε οι δανειστες - ευρωπαιοι αλλα ουτε οι Ελληνες πολιτικοι και τα κομματα τους. . !
  Ουδεις προφανώς ενδιαφερεται για τα χρηματα των πολιτων της Ευρωπης ,αφου απο τα 400 δις Ευρω που μεχρι τωρα δωσαμε στους Ελληνες προερχονται δυστυχως απο την φορολογία μας. Τι το πιό απλό απο τα να τους πουν οτι εαν δεν διελευκανθει το ποιοι τα αρπαξαν και δεν τιμωρηθουν παραδειγματικά και εαν δεν γυρισουν πισω τα κλαπεντα, δεν θα υπαρξουν νεα δανεια. . !
  Γιατι καλά ειναι αυτά που λεει ο κυριος Πολακης για τα 21 σκανδαλα του Κεελπνο , αλλα θα πρεπει επιτέλους να πει και το γιατι επι 4-5 χρονια το κομμα του τα ειχε κρυψει στα συρτάρια τους ,ενω τα γνωριζαν και με λεπτομερειες. . !

  1. avatar Μαrtha

   Συμφωνώ πληρως οτι κατι και πρεπει επιτελους να γινει, γιατι εαν αφησεις τους Ελληνες θα αρπαξουν απο εμας και αλλα τοσα ..

 2. avatar Μικρός βοριάς

  Τόλμησες να δείξεις τους μιζαδόρους με το δάχτυλο, τώρα θα πληρώσεις Πολάκη.

  1. avatar @Μικρός βοριάς

   Αφού προηγουμένως, σκάλιζε με αυτό τη μύτη του.

 3. avatar Κινηση για Προωθηση Προτασης για Δικαστικη Συνδρομή απο Κομισιον για Τιμωρια Διεφθαρμενων Πολιτικων σ

  Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση για να προχωρησει η χωρα μας και για να σταματησει η φυγή των νεων μας. !
  Η Ελληνικη δικαιοσύνη προφανως και δεν ειναι διατεθημενη να προχωρησει αποτελεσματικά την καθαρση και τιμωρία των επιορκων πολιτικών, προφανως γιατι τα κομματα την κρατουν δεσμια και δεν την αφηνουν.!
  Ολοι οι Ελληνες που αγαπαμε την πατριδα, πρεπει τωρα να συστρατευθουμε στην κινηση αυτή που δημιουργειται και να απαιτησουμε να αναλαβουν οι ευρωπαιοι δικαστες και εισαγγελεις την ερευνα για τα σκανδαλα που μας χρεοκοπησαν και για ολους τους πολιτικους που υπαρχουν υποψίες και ειναι τελειως αδιαφορο για εμας σε ποιο κομμα ανηκουν. !!
  Ειναι η μονη λυση και ας την κανουμε αμεσα πραξη , γιατί η μη αυστηρή τιμωρια των οποιων επιορκων που λεηλατησαν τη χωρα μας ,οπως βεβαια αυτοι οι ιδιοι τωρα αλληλοκατηγορουνται ,ειναι πολυ πιθανο οτι η διαρκής ατιμωρησια συντομα θα μας οδηγησει σε εξοδο απο την Ευρωζώνη με απροβλεπτες συνεπειες, μιας και ειναι λογικο οτι δεν θα ειναι διατεθημενοι οι δανειστές να μας βοηθουν εις το διηνεκες, χωρις καμια προοπτικη να τους επιστρεψουμε ποτέ τα δανεια.!!

  1. avatar Helga “για προταση Κινησης”

   Βλεπω πολυ σωστη σαν Γερμανιδα που κατοικω στην Ελλαδα επι 22 χρονια και γνωριζω το γιατι το πως και το ποιοι χρεωκοπησαν την Πατριδα σας ,που ειναι πια και δικια μου πατριδα αφου ημουν παντρεμενη με Ελληνα και εχω δυό παιδια μεγαλα πια .. !
   Πρεπει να προχωρησουν στην Union στη πραξη και να γινει σιγουρα αυτο που γραφετε, δωστε μας καποια στηχεια για επικινωνια για να ερθουμε σε επαφη. Η προταση ειναι θετικη και για τους Ελληνες αλλα και για ολους τους Ευρόαιους πολιτες και δεν υπαρχη αλλη ληση.

   1. avatar Ειναι γεγονος !!

    Δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος στην Ευρωπη, που να πιστευει οτι η Ελληνικη δικαιοσύνη θα προχωρησει και θα τιμωρησει πολιτικους εν ενεργεια ,που τυχον ενεχονται σε σκανδαλα διαφθορας και ανεξαρτητα σε ποιο πολιτικό κομμα ανηκουν ή ανηκαν, γιατι εαν ειχαν αυτή τη δυνατοτητα, θα το ειχαν ηδη κανει στα πεντε χρονια που η κυβερνηση ηταν στα χερια αριστερων πολιτικων οπως ισχυριζοντουσαν οτι ηταν.!!
    Η προταση της «Κινησης για ευρωπαικη δικαστική συνδρομή» ειναι δυνατον και θα πρεπει να προχωρησει ,το οσο δυνατον πιο συντομα ,γιατι ανευ της παραδειγματικης τιμωριας των οποιων διεφθαρμενων πολιτικων, αυτη η ιστορια θα συνεχιζεται.
    Θα πρεπει οσοι μπορουμε να πιεσουμε ,για να φτασει αμεσα το αιτημα της ευρωπαικης δικαστικης συνδρομης στα αρμοδια ευρωπαικά οργανα..!

 4. avatar επαγγελματίας αριστερός

  Ίσα που προλαβαίνεις να πάρεις το αεροσκάφος του συριζα και να φύγεις για την Βενεζουέλα!

 5. avatar Papara-tsas

  Πρίν γράψετε οτιδήποτε εδώ μέσα , να διαβάζετε τα άρθρα
  και να θυμάστε και τα παλαιότερα . . . !
  Ο Παύλος Πολάκης , ακόμη και στα κανάλια μέσα απο το γραφείο του
  έδειχνε 80 φακέλους με αυτές και άλλες υποθέσεις που τις έχει
  στείλει στον Εισαγγελέα . . . . και δεν έχει φιλοτιμηθεί κανένας
  να ανοίξει έναν . . . !
  Και αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ . . . . . ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . . . !
  Μα καλά , , , δεν έχετε ακούσει οτι \' \' \' βρέθηκε ένα πηγάδι τίγκα
  στο φάρμακο \' \' \' στην Λίμνη της Βουλιαγμένης . . . !
  Να διαβάζετε , και να θυμάστε .
  Εκτός αν σας πληρώνουν . . . . ούτε να διαβάζετε ,ούτε να θυμάστε .
  Απλά , , , , να γράφετε και να φανερώνετε τον άνθρωπο που σας
  καθοδηγεί και που τον στηρίζετε στις . . . λοβιτούρες . . !

  1. avatar Η μονη λυση ειναι ευρωπαιοι δικαστες..

   Πρεπει η Κομισσιον επιτελους να αποφασισει να παρει το θεμα επανω της , αφου οι Ευρωπαιοι πολιτες με τους φορους που πληρωναν και θα πληρωνουν προφανώς εις το διηνεκες και στην ουσια αυτοι σηκωνουν αντ´ ημων το μαρμαρο και τις συνεπειες της διαφθορας των Ελληνων πολιτικων και της χρεοκοπιας που προκαλεσαν ,εαν βεβαια ολα αυτά, δλδ οι 21 υποθεσεις - φακελλοι Πολακη για το Κεελπνο, το φερομενο ως σκανδαλο Νοβαρτις, τα εκατ € των Εμβολιων ιλαρας, η Siemens ,τα απληρωτα κομματικα δανεια μισου Δις €υρω κτλ, κτλ ειναι πραγματι αληθή.!!
   Γιατι δυστυχως το εγχωριο δικαστικό προσωπικο πολυ δυσκολα θα το αφησουν να προχωρησει στην καθαρση του δημοσιου βίου .!!

   1. avatar @Η μονη λυση

    Για σένα, Ευρωπαίοι ψυχίατροι.

   2. avatar Σαββας / Βοτανικός

    Αυτο που γραφεις για ευρωπαιους δικαστικους και εισαγγελεις και το εχω διαβασει και απο αλλους εδω αλλά και σε αλλα σαιτς, επρεπε να ειχε γινει απο καιρό και να το ειχαν βαλει ως βασική προυποθεση για να δοθουν τα δανεια των δισεκ € που μας εδωσαν. .. ! Γιατι με τους δικους μας ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τιμωρηθει ποτε και κανενας
    Το τωρα τι παιζεται ποιος να ξερει και ισως φίλε ποτέ δεν θα μαθουμε.!

    1. avatar @Σαββας / Βοτανικός

     Εσύ υπήρξες ασθενής του Πολάκη, δικαιολογείσαι.

     1. avatar @@Σαββας

      Ρέ φιλε/η αυτος ο Αδωναρας δε σας λυπαται καθόλου κα σας εχει μεχρι και τις 3 το πρωι να γραφετε τις σαχλαμαριτσες σας , για να γελαμε οι υπολοιποι. Αντε να βρειτε κανενα φιλο ή φιλη να κανετε παιχνιδι.

     2. avatar @@Σαββας

      Thn 1/8 15:44 o Lxi δήλωσε ότι \'\'Σε λιγο καιρο θα μας αρεσει να μας [...] και τις γυναικες και τις κορες μας και εμεις να το ευχαριστιομαστε\'\'. Κατόπιν τούτου σκεφτηκα να περιμένω λιγάκι.

     3. avatar @@@Σαββας

      Ρε φιλε παλαβος εισαι και ποιος ειναι ολχι ;; Και εμας τι μας νοιαζει το τι ειπε και το τι θα κανει στην μαμά σου, αμα της αρεσει της γυναικας. . ..

     4. avatar @@Σαββας

      Εφόσον λές ότι \'\'θα σου αρεσει να μας [...] και τις γυναικες και τις κορες σας και εσεις να το ευχαριστιοσαστε\'\' γιατί να σου στερήσουμε τη χαρά.

  2. avatar @Papara-tsas

   Ώστε εσύ κατούρησες στο πηγάδι που ήταν τίγκα στο φάρμακο, πριν γράψουμε οτιδήποτε εδώ μέσα;

 6. avatar Blaire

  Και τόσα χρόνια που ήσουνα κυβέρνηση ορέ Πολάκη γιατί δεν τους κυνήγησες. Τώρα το θυμήθηκες που είσαι αντιπολίτευση ή απλούστατα επειδή τώρα σου πάτησαν τον κάλο.

 7. avatar Μαζι σου

  Μπραβο Παυλο εχει αναγκη ο τοπος απο τιμιους ανθρωπους σαν και σενα

 8. avatar Βρωμάει κομματοσκυλίλα εδώ μέσα

  Δεν σας νοιάζει που σας κλέβουν, φωνάζετε οι κλέφτες να φοβηθούν οι νυκοκυρηδες. Αν οι καταγγελίες του Πολάκη είναι ψεύτικες γιατί δεν του κάνουν όλοι αυτοί τους οποίους κατηγορεί μια μήνυση; Δεν τα βγάζει από το μυαλό του ο άνθρωπος.

 9. avatar Για !!!!

  Πες μας πως πήρες σε μια μέρα δάνειο από την Αττικής ....και εμείς που προσπαθούμε να σώσουμε την δουλειά μας ....δεν μας δίνει σημασία....αυτά λοιπόν άχρηστε...θα μας πεις και για τα διπλά βιβλία ...του δήμου ....εντιμε????

 10. avatar big bang

  blackjack έκανε....

 11. avatar Απελπισμένος ψεύτης

  Ρε μεγάλε αψύ Κρητικέ (με καφέ πίσω βράκα), πέντε χρόνια γιατί δε δικάστηκε/καταδικάστηκε κανένας; Μόνο για να καταγγέλλεις είσαι ; Μήπως αγοράκι μου, είσαι μόνο για να φωνάζεις ; Ουστ ψευτοπαλληκαρά !

  1. avatar εχεις σκεφτει

   μηπως οτι η δικαιοσυνη και τα καναλια ελεγχονται ακομα απο το παλιο κατεστημενο(πχ σκαι)

 12. avatar Για εσένα αγωνίζεται

  Τα σκάνδαλα στα οποία αναφέρεται τα πλήρωσες με το αίμα σου! Το ερώτημα είναι... Έχεις πέντε δράμια μυαλό για να το καταλάβεις?

 13. avatar ΕΓΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ

  Δηλαδή αυτά τα έμαθε ο κύριος Πολάκης 1 μήνα αφού \"έφυγε\"? Γιατί δεν τα είχε καταθέσει 4 χρόνια?

  1. avatar Α.Δ.Π.

   Αναφέρεται ότι έχει προβεί στις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες ....
   Το ζήτημα για εσένα, είναι γιατί η ανακοίνωση στους δημοσιογράφους γίνεται 1 μήνα μετά την λήξη της θητείας του? Και γι\' αυτό ο Πολάκης είναι υπεύθυνος? Δεν πρέπει να ρωτήσουμε και τους δημοσιογράφους γιατί τα αναφέρουν σήμερα?
   Φρικιώ εάν έστω και τα μισά έχουν έστω πυρήνα αλήθειας ....

 14. avatar οποιος διαφωνει με τους συριζοψευτες ειναι φασιστας…..?????????????????????????

  ποσα χρωστας????τα ξεπληρωνεις????

  1. avatar Τονις

   Οι δικοί σου πόσα χρωστάνε και πότε θα τα ξεπληρώσουν?????

 15. avatar Aννα Μ..

  Ειμαστε πραγματικά παρα πολύ απογοητευμενοι με τον Τσιπρα ,γιατι οχι μονο δεν εκανε σχεδον απολυτως τιποτα για οσα μας ελεγε, οπως για Ενφια , μισθους, συνταξεις, φορους, για την μειωση απολαβων βουλευτων - περιφερειαρχων- νομαρχων-υπουργων , δημαρχων κτλ , αλλα κυριως γιατί δεν οδηγηθηκαν στη δικαιοσυνη οσοι πολιτικοι ηταν διεφθαρμενοι και εκαναν σκανδαλα και λαμογιες οπως αυτα που σημερα και εκ των υστερων τωρα εσυ καταγγελεις. ..Το κερασάκι μαλιστα στην τουρτα ηταν αυτο που εχω διαβασει και απο πολλούς αλλους να αναφερουν, δηλαδη το γιατι δεν ψαξατε να βρειτε ποιοι πολιτικοι βουτηξαν το περιπου μισο Δις € απο τις τραπεζες, δηθεν ως δανεια και που τα πηγαν , πραγμα που ηταν πολυ πολυ ευκολο να το βρειτε αλλα δεν ενδιαφερθηκατε καθόλου να το ψαξετε. !
  Θα πεις βεβαια οτι εσυ ησουν στο Υγειας και οχι Δικαιοσυνης, αλλα ειχες το αναστημα να τους πιεσεις.!

  .

  1. avatar Θωμας Bologna.

   Θα μας τρελλανεις δικέ μου .!!
   Τρια Δις ευρω εδωσε ο Συριζα και ο Τσιπρας και αγορασε ενα ακινητο. ??
   Ρε φιλε με τρια Δις€ αγοραζεις το μισό Περιστερι και σου δινουν και ρέστα. .. Τι μπαφο σας δινουν εκει στην Πειραιως και σας πειραζει τοσο πολύ ?? Το διαβαζα πριν σε κατι Ιταλους συναδελφους για τα 3 δις € και καταλαβαινεις τι εγινε στο γραφειο.!

  2. avatar Δεν έχετε καταλάβει μάλλον

   ότι οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν δάνεια από την ΑΤΤΙΚΗΣ την οποία τη έκαναν rodeo επειδή δεν είναι συστημική τράπεζα Έδωσαν 3 δισεκατομμύρια για να αγοράσουν ακίνητο δίπλα στο Μετρό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι που ανήκε σε φιλικά προσκηνενο άτομο το οποίο ήταν ακατάλληλο για την τράπεζα και είχε μείνει γιατί από το 2009 Το αγόρασαν γιαπί και το έφτιαξε η τράπεζα Μην μιλάμε λοιπον για ηθικά πλεονεκτήματα γιατί πολλά έχουν κάνει όσο προλάβαιναν

   1. avatar Τι λε ρε φιλε.

    Και ολα αυτα τα φοβερα που εκανε ο Συριζα τα γνωριζεις μονο εσυ?? Και γιατι δεν πας μεχρι την εισαγγελεα διαφθορας να τα καταγγειλεις και ερχομαι και εγω μαζι σου , αν θελεις..
    Και αυτο το ακινητο με τα 3 Δισεκατ, Ευρω που αγορασαν οι Ζαιοι θα ειναι πολυ σπουδαιο για να κανει τοσα λεφτα που μας ειπες,, γιατι το σπιτι του Μολιερου,που λενε οτι αγορασε ο Μητσοτακης στο Παρισι, μονο 2 εκατ ευρω εδωσαν απο οτι διαβαζω ..!!
    Αλλα μηπως εσύ ανθρωπέ μου ,το εχεις σκασει απο κανενα Σινουρη για να μας λες αυτες τις τρελες αηδιες ?

    1. avatar @Τι λε ρε φιλε

     Ειδικά για τα πεπραγμένα σύριζα με τη τράπεζα Αττικής, έχουν γνώση οι φύλακες. Θα παρέμβει εισαγγελεύς.

  3. avatar @Aννα Μ..

   Οι ζέστες έσφιξαν και ο Lxi τρελάθηκε τελείως, [...] Εδώ έχουμε την τοποθέτηση [...]

   1. avatar @Aννα Μ..

    Έβαλε παρεό και αυτοαποκαλείται Άννα.

  4. avatar Για να μην ξεχνιόμαστε!

   Με την θηλιά στο λαιμό πόσα μπορείς να κάνεις;

 16. avatar Εεεετσι

  Βρωμισε τζατζίκι τσιγάρα αιμορροΐδες και φακελακκιδες ο τόπος.....

 17. avatar papmi

  Ετσι που μας τα λες, δεν τα πολυκαταλαβαινουμε. Δεν μας τα λες με μια μαντιναδα;;;;

 18. avatar Τι σύμπτωση !

  Ανακάλυψε 21 σκάνδαλα της ΝΔ ! Διότι το ΠΑΣΟΚ ως γνωστόν ουδέποτε διέπραξε τι το σκανδαλώδες ! Και κατά σύμπτωση τον αριθμό 21 , όπως λέμε 21η Απριλίου ! Πόσο καραγκιόζης είσαι αγόρι μου ! Πόσο νοσηρή φαντασία διαθέτεις ! Στο Δρομοκαΐτειο πρέπει να μπεις !

 19. avatar λέμε…

  \"αλλού τα κακαρίσματα κι\' αλλού γεννούν οι κότες\".

 20. avatar Ομάδα Διαδικτυακής Προώθησης Θέσεων

  Να πω και μια μαντινάδα που μου είπε ένας Κρητίκαρος. Η ασυλία ήρθη ο Πολάκης διεσύρθη, έλα έλα ο Πολάκης διεσύρθη! Γεια σας ρε Κρητικοί λεβέντες! Ας ελπίσουμε στις επόμενες εκλογές να διορθώσετε τα λάθη σας! #ΜεΤονΚυριάκο #ΑυτοδύναμηΕλλάδα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει