Είναι δύο άνθρωποι του αθλητισμού, παράγοντες συλλόγων με τεράστια δυναμική στην Ελλάδα και αποφάσισαν να πολιτευτούν στις εθνικές εκλογές. Ωστόσο, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο Κυριάκος Κυριάκος δεν κατάφεραν να μπουν στο Κοινοβούλιο, ο δεύτερος οριακά.

Πιο συγκεκριμένα, η γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού καταλαμβάνει την έκτη θέση στην Β’ Πειραιά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Β’ Θεσσαλονίκης στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, όντας για πολύ λίγους ψήφους από τον Χάρη Καστανίδη.

Δείτε τα αποτελέσματα στη Β’ Πειραιά:

Δείτε τα αποτελέσματα στην Α’ Θεσσαλονίκης:

Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019