«Αυτή η νίκη της ΝΔ είναι νίκη όλων των Ελλήνων» τόνισε με δήλωσή του στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ νομού Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Σπηλιόπουλος.

«Σηματοδοτεί την εφαρμογή του σχεδίου για την αναγέννηση της χώρας για μια νέα , πιο φωτεινή εποχή, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Το οδοιπορικό νίκης, που οδήγησε ο πρόεδρος (της ΝΔ) και πρωθυπουργός, πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει στην ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα της ισχυρής ανάπτυξης και φέρνει την κανονικότητα στην Ελλάδα».

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε, φέρνοντας οξυγόνο στην Ελλάδα, που πνιγόταν. Υπογράψαμε μια νέα συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό. Μοιραστήκαμε το δικό του όραμα για μια καλύτερη ζωή. Στοχεύσαμε στην Ελλάδα που αξίζουμε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε» είπε ο κύριος Σπηλιόπουλος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και συνέχισε:

«Νίκησε η Ελλάδα, νίκησε η Θεσσαλονίκη, νίκησε η Δημοκρατία. Ευχαριστούμε τη Θεσσαλονίκη, ευχαριστούμε την Ελλάδα».

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019