Πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, εάν την Κυριακή πάει όλος ο κόσμος να ψηφίσει, δηλώνει ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος. «Είναι σημαντική η συμμετοχή στις κάλπες. Απ΄ ό,τι όμως δείχνουν όλα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή αυτοδύναμη εντολή που χρειάζεται ώστε να εφαρμόσουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την ανάταξη της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ.

«Η μεγάλη κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία σήμερα ζητά ειλικρίνεια, αποτελεσματικότητα, πολιτική σταθερότητα, αποκατάσταση της κανονικότητας. Ζητά ουσιαστική μείωση της φορολογίας και των εισφορών, νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, ασφάλεια, ποιοτική παιδεία και υγεία, ένα κράτος λειτουργικό και ευέλικτο, υπεύθυνη και σοβαρή διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής και των εθνικών μας ζητημάτων. Γι΄ αυτό και όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή, τόσο βεβαιότερο γίνεται το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία και τη χώρα» προσθέτει.

Στη συνέντευξή του, δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει συγκλονιστική την ευκαιρία που είχε να συναντηθεί με τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ εκτιμά ότι την Κυριακή οι πολίτες «θα δώσουν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή αυτοδύναμη εντολή που χρειάζεται ώστε να εφαρμόσουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την ανάταξη της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας».

Παράλληλα τονίζει ότι η ΝΔ δεν έχει κανένα κρυφό πρόγραμμα, αντεπιτίθεται στην κυβέρνηση σχετικά με την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στον Μπους για το σκοπιανό, ενώ απαντά στο ερώτημα αν πέρα από την εκλογή του στο Κοινοβούλιο σκέφτεται το ενδεχόμενο υπουργοποίησής του: «Ο στόχος της εκλογής στην εθνική αντιπροσωπεία δεν είναι μικρός. Σκεφτείτε ότι απουσίασα από την πολιτική δέκα χρόνια και ότι ένα μέρος του κόσμου ακόμη δεν γνωρίζει την απόλυτη δικαίωσή μου από τις αθλιότητες του παρελθόντος. Άρα το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι αυτό».