Μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης και την κάλυψη που παρείχε στον Παύλο Πολάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό.

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως «νικήθηκαν κατά κράτος» από τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας είπε για τον Παύλο Πολάκη ότι «πνίγει πολλές φορές το δίκιο του ο τρόπος με τον οποίο θυμώνει και κρατάει και το πληκτρολόγιο και αυτό είναι κακός σύμβουλος και το έχω πει. Προτιμώ όμως να κρίνω τους υπουργούς μου από το έργο τους και όχι από την επικοινωνία».

Ο Παύλος Πολάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε για εκείνον στη συνέντευξή του στο κανάλι του Φαλήρου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσίπρα απο το Αλαφουζέικο … Το debate έγινε τελικά ,απλά αντί για τον Μητσοτάκη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελάς ,που ίδρωναν ξείδρωναν αλλά ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!
ΥΓ Αλεξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη».