Σταύρος Αρναουτάκης: Οι προτεραιότητές του στη νέα του θητεία για την Περιφέρεια Κρήτης

«Να αποτελέσει το νησί μία περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0:15
04/06/2019
Σταύρος Αρναουτάκης: Οι προτεραιότητές του στη νέα του θητεία για την Περιφέρεια Κρήτης
2
loading

Στις πρώτες προτεραιότητές του ενόψει της νέας του θητείας στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Στόχος του, όπως είπε, είναι να αποτελέσει το νησί μία περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους τους κατοίκους του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρνατουράκης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Η βασικότερη προτεραιότητα μας, είναι η κοινή συμπόρευση όλων των Κρητικών, ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, με μοναδικό στόχο την Κρήτη του 2030. Να αποτελέσει το νησί μία περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους τους κατοίκους του. Είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουμε τη διεκδίκηση όλων των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχει ανάγκη ο τόπος. Ο Βόρειος Οδικός άξονας από την Κίσσαμο μέχρι και τη Σητεία, παραμένει για εμάς βασική προτεραιότητα, ενώ θα παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία της υλοποίησης του άλλου μεγάλου αναπτυξιακού έργου του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Τα επόμενα χρόνια δε, το νησί μας θα καταστεί ενεργειακός κόμβος στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και η περιφέρεια Κρήτης δεν μπορεί να είναι απούσα από όλες αυτές τις εξελίξεις. Όμως πέρα από τα έργα υποδομής τους ρυθμούς απορρόφησης κονδυλίων και τους αριθμούς, για μας σημασία συνεχίζει να έχει ο άνθρωπος. Μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό θα είμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που ακόμα και σήμερα μετρούν πληγές από την κρίση που έπληξε τη χώρα μας.».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar l.v.

    [ευτυχώς] η ΚΡΗΤΗ παρέμεινε στάσιμη !!!

  2. avatar λεβεντογενα Κρητη

    ευτυχώς η Κρήτη έμεινε απαρτο κάστρο!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει