Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο, που επισκέφθηκαν το εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη μετά τη χθεσινή επίθεση, εξέδωσε η παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Υπενθυμίζεται πως ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές και έγραψε υβριστικά συνθήματα για τον δολοφονημένο από την 17Ν Παύλο Μπακογιάννη.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ» αναφέρει η ανακοίνωση του «Αθήνα Ψηλά».

«Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει» προσθέτει.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, περιέγραψε τι συνέβη και μίλησε για συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας. «Να είμαι ξεκάθαρος, να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος» είπε χαρακτηριστικά.

«Άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο η απανθρωπιά»

Το προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη, που έγινε στόχος επίθεσης χθες, επισκέφθηκε το πρωί, ο συνυποψήφιός του και επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ηλιόπουλος αφού καταδίκασε «απερίφραστα» την επίθεση, πρόσθεσε: «Με τον Κώστα Μπακογιάννη και την παράταξή του μας χωρίζει ιδεολογικά άβυσσος. Ωστόσο, άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο πράγμα η απανθρωπιά».