Στην Ουάσιγκτον μεταβαίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός, όπου θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς επίσης με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Τζον Κέρι και τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μαξ Μπάουκους.

Αναλυτικά σήμερα:

Στις 9 π.μ. στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού: «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», Κώστα Γκιουλέκα, με τη διοίκηση του Συλλόγου.

Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, συνάντηση εργασίας της υπουργού, Αννας Διαμαντοπούλου, με τα μέλη του νεοσυσταθέντος Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ).

Στις 11 π.μ. ο νομάρχης Λάρισας, Λουκάς Κατσαρός, θα εγκαινιάσει παρουσία του δημάρχου Κ. Ολύμπου, Ν. Βαλσαμόπουλου, αρχών και φορέων του νομού, τον δρόμο Ραψάνης που αντικατέστησε η Νομαρχία.

Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση της ανεξάρτητης βουλευτή Ντόρας Μπακογιάννη, με το προεδρίο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ . Θα προηγηθεί περιοδεία της κ. Μπακογιάννη σε καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΓΣΕΕ συνάντηση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Κατσέλη, και του αναπληρωτή υπουργού, Γιώργου Κουτρουμάνη, με το προεδρείο της συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Στις 12:30 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνάντηση του υπουργού, Ανδρέα Λοβέρδου, με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος ΟΕΝΓΕ .

Στη 1 μ.μ. στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Σωτήρη Καπετανόπουλου.

Στις 3 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνάντηση του υπουργού, Ανδρέα Λοβέρδου, με τους διοικητές των: ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΟΓΑ ΟΠΑΔ.

Στις 6 μ.μ. στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, με εκπροσώπους ποδηλατικών φορέων και σωματείων.