«Στόχος της κυβέρνησης η προστασία της κοινωνίας»

Π. Παναγιωτόπουλος: Να αποφύγουμε τη στρατηγική της έντασης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:18
25/01/2013
«Στόχος της κυβέρνησης η προστασία της κοινωνίας»
1
loading

«Η κυβέρνηση έπραξε ότι έπραξε για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο» δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στην απόφαση για την επίταξη των εργαζομένων στο μετρό.

«Θα παρακαλέσω όλες τις πτέρυγες να αποφύγουμε τη στρατηγική της έντασης, διότι η ένταση οδηγεί σε ακρότητες και οι ακρότητες οδηγούν σε διχασμό που μπορεί να βλάψει τη χώρα», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Επέμεινε ότι «η κυβέρνηση πήρε τις συγκεκριμένες αποφάσεις διότι δεν μπορούσε να κλείνει τα μάτια απέναντι στο γεγονός ότι βρίσκονται σε ομηρία 2 με 3 εκατομμύρια πολίτες που καθημερινά μετακινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Είχε προηγηθεί η επικριτική αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα ότι η κυβέρνηση επιδεικνύει αυταρχισμό που σηματοδοτεί την εκκίνηση της λήξης του πολιτικού της χρόνου.

«Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την απόφαση της κυβέρνησης και να ευχηθώ στον παριστάμενο υπουργό 'Αμυνας, την επόμενη φορά που θα προσέλθει στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, να μην έχει διευρυνθεί το χαρτοφυλάκιο του στην κατεύθυνση ανάληψης υπουργικών καθηκόντων του τομέα Εργασίας και του τομέα Δημόσιας Τάξης» είπε ο κ. Δρίτσας και κατήγγειλε ότι «η κυβέρνηση είναι εκείνη που μεθοδεύει τη στρατηγική της έντασης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar KR

    Η κυβέρνηση με ποιο τρόπο προστατεύει το κοινωνικό σύνολο από την ανεργία, τη δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης, την υποτίμηση της παιδείας, την ολοένα και δυσκολότερη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη των οικονομικά ασθενέστερων, την αποδυνάμωση των ενόπλων δυνάμεων και άλλων πολλών; Για την μετακίνησή μας μέσα στην πόλη, μπορούμε να βρούμε εναλλακτικές διαδρομές. Για τα παραπάνω δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει