«Γελοιότητες» χαρακτηρίζει το γραφείο τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τα όσα αναφέρονται στη γραπτή δήλωση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, Θοδωρή Δρίτσα και Σταύρου Κοντονή», με την οποία διέψευσαν ρεπορτάζ σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν χθες στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. «Έτσι είναι η Ζωή και πώς να την αλλάξεις…», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην «γαλάζια» ανακοίνωση.

«Την πρώτη κιόλας μέρα συνεδριάσεως της Επιτροπής Προανακριτικής Εξέτασης της Βουλής για τον κ. Παπακωνσταντίνου και μάλιστα με αντικείμενο διαδικαστικά ζητήματα, οι μετέχοντες σε αυτή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβαν και φαντάστηκαν: «Non paper», κυβερνητικά χαλκεία εντός του κοινοβουλίου, χειραγώγηση, αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση, συσκότιση, συγκάλυψη, κουτόχορτο, πλαστογράφους», αναφέρει η ΝΔ.

«Ισοπεδώνουν την αλήθεια, ως συνήθως. Προσβάλλουν με αισχρά και γελοία ψεύδη κόμματα, θεσμούς, διαδικασίες, επαγγελματίες δημοσιογράφους, ως συνήθως. Συκοφαντούν τους πάντες, ως συνήθως. Αποδεικνύουν, δυστυχώς, ότι… έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και πώς να τον αλλάξεις…», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.