Τη προχθεσινή του δήλωση «με νεοναζί δολοφόνους δεν κάνουμε κανένα διάλογο» και «προσδοκώ ότι σύντομα δε θα μας απασχολεί η παρουσία του Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η νέα σελίδα στη σχέση του με το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα», επαναλαμβάνει με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

Αφορμή, ότι σαν χθες ο δολοφονημένος από μέλος της Χρυσής Αυγής, Παύλος Φύσσας θα γινόταν 40 ετών αλλά και το αυθόρμητο χειροκρότημα των σπουδαστών και σπουδαστριών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όταν είπε τα παραπάνω στο χθεσινό «debate», ενώπιον τους.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου με ρώτησε αν θα δεχόμουν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή την υποψηφιότητα του για τον Δήμο. Προφανώς δε θα δεχθώ να συζητήσω ποτέ μαζί του. Με νεοναζί δολοφόνους δεν κάνουμε κανένα διάλογο. Ακόμα περισσότερο όμως, προσδοκώ ότι σύντομα δε θα μας απασχολεί η παρουσία του Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η νέα σελίδα στη σχέση του με το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα. Το αυθόρμητο χειροκρότημα των σπουδαστών και σπουδαστριών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όταν ολοκλήρωνα αυτή τη φράση υπήρξε η πιο όμορφη στιγμή της χθεσινής μέρας. Είναι εκείνες οι στιγμές που ο φόβος εξοβελίζεται και η αποφασιστικότητα των ανθρώπων να σταθούν απέναντι στη φασιστική απειλή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Για ζωντανές γειτονιές μίας ανοιχτής πόλης που θα χωρά τους πάντες εκτός από τους εχθρούς της ελευθερίας. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το οφείλουμε σε όλους και όλες που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας, το οφείλουμε στον Παύλο Φύσσα που σήμερα θα γινόταν 40 ετών».