Το «λάθος» που έγινε στη δημοσίευση Προεδρικού Διατάγματος στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το Εθνικό Τυπογραφείο έχει προκαλέσει σάλο.

Στο ΦΕΚ Α3 με ημερομηνία υπογραφής 7 Ιανουαρίου 2013 φέρεται ως τόπος υπογραφής του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς το Βερολίνο και όχι η Αθήνα.

Και μπορεί να μην περιλαμβάνονται σε αυτό κάποιες μνημονιακές επιταγές αλλά να αναφέρεται στον «καθορισμό βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα», όμως το «λάθος» είναι εμφανές…

Όπως λένε πάντως, δεν πρόκειται για λάθος αλλά για μία σωστή κίνηση αφού το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφτηκε την περίοδο που ο Κάρολος Παπούλιας βρισκόταν για επίσκεψη στο Βερολίνο καλεσμένος από τον Γερμανό ομόλογό του.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.