Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 κατεβαίνει ο αδερφός του Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρος Κοσκωτάς, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Σε τάξη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Νιζάμη.

Την υποψηφιότητα του Σταύρου Κοσκωτά ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Νιζάμης μέσω Facebook. «Ο καλός μου φίλος Σταύρος Κοσκωτάς θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμμαχίας ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!», έγραψε.

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα koinoniki.gr, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος.

«Από την εποχή που αποκτήσαμε τον Ολυμπιακό δέθηκα µε τον Πειραιά, λάτρεψα τον Θρύλο και τους Πειραιώτες µε απόδειξη όλα αυτά που καταφέραμε να κάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα εκείνη την εποχή. Και σήμερα θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στον Πειραιά για έναν πιο όμορφο, άνετο, λειτουργικό και οικονομικά ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Ο Κώστας Νιζάµης αδελφικός φίλος µου ζήτησε να τον βοηθήσω στον αγώνα που δίνει στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ο Κώστας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, µε τρομερή ηθική και δυνατά πιστεύω στο τρίπτυχο: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. Εκτίμησα την πρότασή του και αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες µου για έναν σκοπό που ενστερνίζομαι και εγώ και δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και ανεξάρτητο Πειραιά που θα κρατήσει όμως την παραδοσιακή του ομορφιά και ζεστασιά», τόνισε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.