Για μυστικές σχέσεις και διασυνδέσεις του Πάνου Καμμένου με τον Γ. Βουλγαράκη, και τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο παραιτηθείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Ευβοίας, Κώστας Μαρκόπουλος, σε συνέντευξή του στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του βουλευτή Γιάννη Κουράκου, οποίος επίσης εγκατέλειψε το κόμμα του κ. Καμμένου, σχετικά με την εμπλοκή του Γιώργου Βουλγαράκη στα εσωκομματικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Μαρκόπολους είπε ότι πρόκειται για μία «πολύ σοβαρή αποκάλυψη».

Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μολονότι ξεκαθάρισε ότι «δεν ποινικοποιείται» η επικοινωνία ούτε και οι συναντήσεις του κ. Καμμένου με τον κ. Βουλγαράκη, για τις οποίες ο ίδιος γνώριζε, πρόσθεσε:

«Αλλά από την άλλη πλευρά ένας πολιτικός όπως είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης ξαφνικά να εμφανίζεται σε πρώτο πληθυντικό (να λέει) “τώρα που βρήκαμε λεφτά” για ένα κόμμα στο οποίο δεν ανήκει, θεωρητικά, και δεν θα πρόκειται ποτέ να ανήκει, δεδομένου ότι είναι απότακτος από το πολιτικό σκηνικό ακόμα, και έχει ζητήματα τα οποία εύχομαι να τα τελειώσει γρήγορα, πρέπει να σας πω ότι δείχνει κάποια πράγματα».

Όπως εξήγησε ο κ. Μαρκόπουλος, «δείχνει, δηλαδή ότι εδώ υπάρχει μία σχέση μεταξύ Καμμένου-Βουλγαράκη μυστική, μυστική ατζέντα κι αυτή, όπως μυστική ατζέντα και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μυστική, αστεία, ατζέντα και το δολάριο. Ο προβληματισμός γίνεται ακόμα περισσότερος. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο και όλοι αντιλαμβάνονται ότι εδώ τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται σοβαρά πια».