Ο Πολάκης, ο Στουρνάρας, η ηχογραφημένη συνομιλία και η θύελλα αντιδράσεων

Για βάναυση θεσμική εκτροπή μιλά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:58
19/02/2019
Ο Πολάκης, ο Στουρνάρας, η ηχογραφημένη συνομιλία και η θύελλα αντιδράσεων
142
loading

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για διάλογο του διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και οι πληροφορίες για ηχογράφηση αυτής της συνομιλίας από τον δεύτερο. Αντικείμενο του διαλόγου το δάνειο που έλαβε ο κ. Πολάκης από την Attica Bank.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος για το δάνειο, η οποία είχε συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι νομιμότητας της χορήγησης του καταναλωτικού δανείου στον Παύλο Πολάκη.

Ακολουθούν τα βασικότερα σημεία από τη συνομιλία Πολάκη-Στουρνάρα όπως δημοσιεύτηκαν στο documentonews.gr:

Πολάκης: Ο κ. Στουρνάρας;

Στουρνάρας: Μάλιστα, ο ίδιος.

Π: Είμαι ο Παύλος ο Πολάκης.

Σ: Γεια σας τι κάνετε;

Π: Είμαι πάρα πολύ καλά. Σας πήρα τηλέφωνο γιατί θέλω να σας πω ότι πολύ καλά κάνετε και ελέγχετε το δάνειο που πήρα από την Attica Bank. Αυτός είναι ο θεσμικός σας ρόλος.

Σ: Μα όχι εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι

Π: Είδα πως έχετε βγάλει μία ανακοίνωση.

Σ: Όχι δεν βγάλαμε καμία ανακοίνωση.

Π: Μα εδώ έχει πλημμυρίσει όλος ο κόσμος ότι θα ελέγξετε το δάνειο μου.. Και τέλος πάντων δεν θέλω να μου πείτε κάτι… Καλά το κάνετε. Θέλω να σας πω το εξής: Μόλις τελειώσετε τον έλεγχο με το δικό μου δάνειο, σας παρακαλώ πολύ, να ελέγξετε και τα εξής δάνεια.

1. Το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, στον κ. Μητσοτάκη, που δεν είχαν δώσει δραχμή 12 χρόνια,

2. Τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ,

3. Τα δάνεια μίας σειράς πολιτικών, όπως είναι η Μαρία Σπυράκη, ο Άδωνης Γεωργιάδης και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι έχουν πάρει ένα σκασμό λεφτά, είναι ζήτημα να έχουν γυρίσει ένα πεντοχίλιαρο ο καθένας και δεν τρέχει τίποτα,

4. Τα δάνεια του Πρώτου Θέματος –ποσό 33 εκατ. ευρώ- που ένα μεγάλο τους κομμάτι είναι απαιτητό από το 2017 αλλά η κεντρική τράπεζα δεν έχει κάνει τίποτα.

Εγώ πήρα να σας πω ότι καλά κάνετε κι ελέγχετε εμένα, αλλά μόλις τελειώσετε με μένα, γιατί καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται, να ελέγξετε κι αυτά. Γιατί αν δεν τα ελέγξετε, θα έρθω εγώ από εκεί και δεν θα φύγω αν δεν διατάξετε τον έλεγχο.

Σ: Να σας πω… Επειδή υπήρξε ένα δημοσίευμα και η Εποπτική Αρχή ζητάει έλεγχο για το προϊόν το οποίο προσφέρουνε διότι η Τράπεζα Αττικής είναι από αυτές που ελέγχουμε εμείς ενώ οι άλλες είναι συστημικές και δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε.

Π: Τι μου λέτε κ. Στουρνάρα; Ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις τράπεζες που έδωσαν τα δάνεια που χρεοκόπησαν τη χώρα και έφεραν τα μνημόνια και μπορείτε να ελέγξετε μόνο τις συνεταιριστικές; Τι σόι κεντρικός τραπεζίτης είστε;

Σ: Όχι, έχει αλλάξει πλέον κι αν μου πει ο SSM θα το κάνω.

Π: Δηλαδή ο SSM σας είπε να ελέγξετε την Attica και το δικό μου δάνειο; Μάλιστα. Να σας κάνω και μία δεύτερη ερώτηση. Επειδή ο Πανταλάκης είναι δικός σας από όσο ξέρω…

Σ:Μπα, όλοι δικοί μου είναι.

Π: Ναι, δικοί σας, συνεργάτες σας κλπ… Να σας πω, ο κ. Πανταλάκης σας έδωσε το δικό μου το δάνειο κι εσείς το δώσατε στο Πρώτο Θέμα;

Σ: Όχι, δεν έκανα τέτοιο πράγμα, αν είναι δυνατόν.

Π: Εντάξει, σας πιστεύω ότι δεν το κάνατε. Ωραία, επαναλαμβάνω λοιπόν, όταν ελέγξετε το δικό μου, ελέγξτε και τα άλλα γιατί αλλιώς θα έρθω από εκεί και δεν θα φύγω αν δεν διατάξετε την έρευνα.

Σ: Μάλιστα, καλά.

Π: Καλό απόγευμα.

Σ: Καλό απόγευμα.

Η... διορία Πολάκη στον Στουρνάρα

«ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!!! Καθαρός ουρανός αστραπές ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!!! .... και μιλάει στους πάντες στα Ισα !!!», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση για το θέμα, στην οποία σημείωνε: «-Και τωρα παληκάρια των βόθρων της "ενημερωςης" που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολη δυο μερες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας......

-Και τωρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;

Θα περιμενω 3 μερες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας ειπα στο τηλεφωνο....Μετα, αν δεν ,....θαρθω απο κει να κουβεντιάσουμε απο κοντα...

Η δολοφονία χαρακτήρα ,η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μερες απο ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,δεν θα περάσει ετςι απλα κύριε Στουρναρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ'αρχην)».

Στουρνάρας: Βάναυση θεσμική εκτροπή η ενέργεια Πολάκη

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την υπόθεση:

«Στα τέσσερα και πλέον χρόνια που έχω την τιμή να μου έχει ανατεθεί η θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, αποφεύγω, για προφανείς λόγους, δηλώσεις που θα μπορούσαν να τύχουν πολιτικής εκμετάλλευσης. Πόσο μάλλον όταν, εκ της θέσεως της Τράπεζας της Ελλάδος ως μέλους του Ευρωσυστήματος, υποχρεούμαι να ασκώ την εποπτεία μέρους του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η πρωτοφανής, ωστόσο, χθεσινή ενέργεια εκπροσώπου της εκτελεστικής εξουσίας να επιχειρήσει με τρόπο ανήκουστο να επηρεάσει τον τρόπο που ασκώ τα καθήκοντά μου, με υποχρεώνει να προβώ σε αυτονόητες διευκρινίσεις, αλλά και ενέργειες.

Είναι ιστορικά πρωτοφανές σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα να παρεμβαίνει υπουργός μιας κυβέρνησης, αποτυπώνοντας με μηχανικό μέσο τηλεφωνική συνομιλία που δεν διεξήχθη δημόσια και γνωστοποιώντας, επιλεκτικά, παραποιημένα αποσπάσματα σε φίλιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με σκοπό τη δημοσιοποίηση προς ίδιο συμφέρον.

Πρόκειται για ενέργειες που έγιναν χωρίς τη συναίνεσή μου και κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, για τις οποίες οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές οφείλουν να επέμβουν αυτεπαγγέλτως. Η ανήκουστη προσπάθεια του υπουργού κ. Παύλου Πολάκη να επηρεάσει τη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος και εμένα προσωπικά στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων μας αποτελεί βάναυση θεσμική εκτροπή. Καλώ ευθέως τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να διαφυλάξουν εμπράκτως την κατοχυρωμένη στο ευρωπαϊκό και ελληνικό Δίκαιο ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος».

«Αποπειράθηκε να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «για τις πρωτοφανείς ενέργειες του Παύλου Πολάκη», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη – Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους.

Η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους. Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία.

ΥΓ. Θα έχει ενδιαφέρον, αν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτή την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».

«Τηλεφώνησα στον Στουρνάρα, δεν κατέγραψα τη συνομιλία»

Απολύτως ψευδή χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τον ισχυρισμό ότι κατέγραφε τη συνομιλία που είχε με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, πολύ περισσότερο ότι τον απείλησε. Και προειδοποιεί ότι αν δεν ελέγξει τα δάνεια των Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Σπυράκη, Αδ. Γεωργιάδη, τότε αυτό σημαίνει ότι «δεν ενεργεί ως ανεξάρτητος τραπεζίτης ως όφειλε αλλά ως στέλεχος ακόμη της κυβέρνησης Σαμαρά».

Κατηγορεί επίσης τον κεντρικό τραπεζίτη ότι «χρησιμοποιεί την ΤτΕ ως όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών του αντιπάλων αλλά και ως ασπίδα απέναντι στις ανομίες της συζύγου του». Εν κατακλείδι, «αν λοιπόν για κάποιον οφείλουν να παρέμβουν οι δικαστικές αρχές δεν είναι για εμένα αλλά για τον κο Στουρνάρα», σημειώνει ο Π. Πολάκης.

Η ανάρτηση του ανάρτηση υπουργού Υγείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η απάντηση Τσίπρα στον Στουρνάρα

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια ότι σέβεται απολύτως την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος, ακόμη και όταν ο διοικητής της έχει διαφοροποιηθεί σε κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής», αναφέρει σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την υπόθεση Στουρνάρα – Πολάκη και μετά τη δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που ζητούσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού.

«Τον ίδιο όμως σεβασμό στην ανεξαρτησία και την αρχή της πολιτικής ουδετερότητας οφείλουν εμπράκτως να αποδεικνύουν όλες οι πλευρές», τονίζει ακόμη το Μαξίμου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

142
σχόλια
 1. avatar Επαμιτης και εγω

  Μισο λεπτο να κανωμια ερωτηση και οποιος θελει συμφωνει η με κραζει...ειναι δυνατον εγω δεν λεω νς ψηφισετε ΕΠΑΜ αλλα να μην ακουσετε τι λειι;;;η το καθε επαμ που λεει 5 πραγματα;;; και ασχολουμαστε με λοβοτομημενους τυπου τσιπρα πολακη κουλη; ;;;την γνωμη σας θελω.

 2. avatar Douskas John

  Κι ενώ υπάρχουν πεντακόσιες εκατό τριανταπέντε χιλιάδες τρόποι να κράξεις τον Πολάκη, ο sskai βρήκε τον μοναδικό τρόπο για να κάνει τον κόσμο να τον συμπαθήσει.
  Επίθεση πολάκη και σε πορτοσάλτε .

 3. avatar 123456

  ανυπομονούμε να ξεφορτωθούμε την πιο γελοία και ανίκανη κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ!!!

  1. avatar @123456

   Συνελθε συντροφε , την κυβερνηση αυτή που γραφεις στο σχολιο σου, την ξεφορτωθηκαμε επιτελους και για παντα πιστευω το 2015.. Μονο που στα οσα σωστά εγραψες, ξεχασες να αναφερεις οτι ηταν η χειροτερη κλεφτοκυβερνηση του αιωνα ,που χρεοκοπησε δυστυχως την Ελλαδα μας.!!

   1. avatar Βορειος

    Στο 24% είσαι.Και εδώ στην Βόρεια Ελλάδα στην Μακεδονία τής καρδιάς μας που εσεις ξεπουλησατε κάτω από το 10%.Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.Είναι θέμα ημερών να μπείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που δυστυχώς για σάς δεν θέλει να θυμάται κανένας.Ψεύτες επαγγελματίες.Με πολακηδες καρανικες και κατρουγκαλους.

 4. avatar επαμιτης

  ειμαστε υπο αμερικανοισλαμοτουρκογερμανικη κατοχη και τα καραγκιοζακια της βουλης επιμενουν να ασχολουμαστε με τα "κατορθωματα" τους.

 5. avatar 1122

  είμαστε μαγική χώρα... η μόνη χωρά που όταν μιλάνε 2 στο τηλέφωνο , στο τέλος υπάρχει ηχογραφημένη καταγραφή συνομιλίας που δεν έκανε κανείς από τους δυο.

 6. avatar αδέλφια

  έκανα αίτηση στην τράπεζα Αττικής για χορήγηση καταναλωτικού δανείου.
  Τώρα που γυρίζει κάνετε και εσείς.
  Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

 7. avatar Ηλίας Κ.

  Τό πρόβλημά μου δέν είναι άν ο Πολάκης είναι ψεύταρος ή φοροφυγάς σχετικά μέ τά προηγούμενα εισοδήματά του. Αν είχε πάρει όντως αυτά πού λέει ως χειρουργός-εντατικολόγος, τό πρόβλημά μου είναι: ποιός ηλίθιος έδινε τέτοιες αμοιβές στόν τύπο αυτό!

 8. avatar Oμάδα Διαδυκτιακής Προώθησης Θέσεωv

  Ωρα 12,00 .Οπως μας πληροφορησαν προ ολιγου απο τα κεντρικά και μετά απο επισταμένη ερευνα απο νομικους του κομματος μας, προκυπτει οτι ο κυριος Π. Πολακης ελαβε νομοτυπα το δανειο απο την τραπεζα Αττικης και απο την εισαγγελία ερχονται τωρα οι πληροφοριες οτι δεν έχει ηχογραφηθεί τουλαχιστον απο αυτόν η συνομιλία που ειχε με τον κύριο διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος.!

  1. avatar Θείο …

   Κοψε την προβοκάτσια γιατι το πηραμε ειδηση οτι εσύ τρολλαρεις την Ομαδα μας. ! Προσεξε και αυτο σου λεμε μονο.

   1. avatar @Θείο…

    Ανηψούλα , μη παιζεις με τους μεγαλυτερους γιατί ειναι επικινδυνο και μπορεί να παθεις καμιά ζημιά..!!

 9. avatar περα απο την μυτη

  αγαπητα εθνικια, τι δουλεια εχετε να ταυτιζεστε με τον στουρναρα , τα βρωμοκαναλα και τα καθε λογης διαπλεκόμενα? ο πολακης ειναι εμεις και τον αγαπάμε, του ευχόμαστε να σαρωσει στην Κρήτη γιατι ειναι παλικάρι!!!!

  1. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

   Έγινες και Κρητικός τώρα ρε Lxi...

   1. avatar Lxi

    Λαθος εκανες social. Τωρα τελευταια δεν πας καλα, γιατι πολλες φορες πεφτεις εξω . Και εγω παντως απο νησί εχω ριζες αλλα ειναι κυκλαδονήσι .

 10. avatar ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

  Ρε πατε καλα;σας δουλευουν ολοι μαζι στουρναρας πολακης τσιπροκιο κουλης φωφη κασιδιαρηδες κ cia α.ε..ειναι ενα μαγαζι μια φυλη μια οικογενεια...τον εθνικο υμνο ολοι μαζι ενωμενοι να τους τσακισουμε.

 11. avatar Μιχαηλίδης

  Τα κόμματα που μας πτώχευσαν και τα ΜΜΕ που έφαγαν τον αγλέωρα, αναδεικνύουν με πηχυαίους τίτλους ένα θέμα που θα περνούσε στα ψιλά... Όπως αποσιώπησαν τα 16 δισεκατομμύρια που πήραν στο ΠΑΣΟΚ!
  Δια χειλέων του ταμία Τσουκάτου!

 12. avatar Βορειος

  Και είπε ο πρωθυπουργός στον δοιηκιτη της Τράπεζας.Να σέβεσαι.Χα,χα,χα.Για κοίτα Ποιός μιλάει.Αυτός που δεν σεβάστηκε ένα λαό και του είπε χίλια δυο ψέματα.Αυτός που ξεπούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.Ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών.Ποιός μινχαουζεν; πρωταθλητής της ψευτιάς ο πρώτος πολίτης της χώρας.Με κορόιδεψε τον πίστεψα δεν θα το ξανακάνω.Βρε ουστ.Πολύ το τραβάς. Κάνε εκλογές. ΟΥΣΤ.

  1. avatar νοτιος……

   σωστος παιχτης εισαι

 13. avatar Ομάδα Διαδικτυακής Προώθησης Θέσεων

  ===================================================================================
  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
  ===================================================================================
  Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως συγκεκριμένοι λογαριασμοί με το ίδιο όνομα έχουν προβεί σε τρολάρισμα (trolling). Δημοσιεύσεις που εξυμνούν τους νεοκομμουνιστές και λοιδορούν την προσπάθεια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προφανώς δεν αντιπροσωπεύουν την ομάδα μας.

  1. avatar Lxi

   Επιλεκτικη ευαισθησια βλεπω παντως οτι εχετε τρολλακια της Πειραιως , γιατι οταν καθημερινα γινεται το ιδιο trolling απο συναδελφους σας ,στο δικό μου nick αλλα και σε αλλων σχολιαστων, δεν σας ειδα τοτε εθνίκια καθολου να ευαισθητοποιηστε. !!

   1. avatar Ρε beast….

    Τελικά τι σχέση έχεις με τον μπάρμπα ;

   2. avatar Καλά σου λέει ρε θείο

    θες να το παίξεις μαγκάκι αλλά δεν σου
    πάει..εξ άλλου μάγκας και συριζαίος δεν
    γίνεται..[..]μαγκας μπορεί ..

   3. avatar μη ξαναγραψεις τη λεξη εθνικι

    γιατι θα σου γραψω αλλη λεξη που σουρχεται στο μυαλο .......και ληγει σε-ικι.......αν συνεχισεις θα σε βρισω κατα τοτνιδιο τροπο...αν και πιστευω οτι εσυ εισαι καρανικολας....ο γλωσσοπλαστης.....δικη σας λεξη ειναι και σας χαρακτηριζει.....γυρολογοι ζητιανοι του ρομα βερναρδου......αυτος κανονιζει τις συναλλαγες τις αποστασιες και τις προδοσιες

    1. avatar Lxi

     Φιλε ο χαρακτηρισμός “εθνίκι” δεν ειναι προσβλητικός οπως εσυ νομιζεις...!!
     Χρησιμοποιειται πλεον ευρέως στην δημοτική γλωσσα , αντί της λεξης “εθνικοφρων” που λεγαμε τους δεξιούς παλαιοτερα. !!

     1. avatar Πάλι

      σαχλοθεωρίες διαβάζω..

     2. avatar Ηλίας Κ.

      Σωστός! Καλύτερα εθνίκι παρά τό ομόηχο καθίκι πού αποδίδεται στά αντι-εθνίκια!

   4. avatar Θείο

    Κόψε τις μπούρδες γιατί γελοιοποιείσαι.
    Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ;

    1. avatar Lxi

     Aπο επιπεδο τρολια της Πειραιως σκιζετε. Τωρα ποιος λεει τις “μπουρδες” ας το κρινουν οσοι μπαινουν στο Μπιστ.

     1. avatar Θείο..

      ..μάζεψες πάλι τα κραξίματα σου και θα
      μπορέσεις να κοιμηθείς ακόμα ένα βράδυ..
      Μαζόχα μου εσύ..

 14. avatar Σατανάς

  ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

 15. avatar Νικος χασαπης

  Απάντηση : όλους τους ψήφισε ο σοφός λαός για να τους σώσει. Ελπίζω να κατσικωθουν εκεί όλοι οι άπλυτοι για πολλά χρόνια,να σας σώσουν μια και καλή οριστικά,

 16. avatar Νικος χασαπης

  Ερώτηση: τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι τσιπρας,πολακης,τασια,ζουραρις,φίλης,παπας,γαβρογλου,θεανω,καρακωστα,κοτζιας και λοιποί άπλυτοι.

 17. avatar Τα τρολλιά του Συριζα

  βρίσκονται σε παραλήρημα μετά τη σφαλιάρα που τους έδωσε ο Στουρνάρας..
  Δεν υπάρχει λογική στα σχόλια τους..

 18. avatar Σας βαρεθηκα απλυτοι

  Σας αξίζει ο πολακης.

  1. avatar εγώ να δείς

   Προτιμώ τον καπνιστή Πολάκη, από το μη καπνιστή κλέφτη

   1. avatar μαθαμε τι προτιμας……

    την ξεφτιλα και την επιστημονικη πολακεια κλεψια......

 19. avatar the owl

  Και αφού κ Πολάκη σε ένοιαζε τόσο πολύ για τα δάνεια που αναφέρεις, γιατί η κυβέρνησή σου τέσσερα χρόνια τώρα, δεν έκανε τις νόμιμες ενέργειες να ξεκινήσουν έρευνες, παρά το θυμήθηκες μόνο όταν τα βέλη έπεσαν πάνω σου και έπρεπε να στρέψεις (με τον γνωστό τρόπο που τόσο καλά γνωρίζεις, ρίχνοντας λάσπη γενικώς και αορίστως), την κοινή αρνητική γνώμη σε διαφορετική κατεύθυνση???? Ναι, είναι μέθοδος που πετυχαίνει , στους χαζούς όμως, που απ' ότι φαίνεται, για να είσαι εσύ στην κυβέρνηση, είναι πολλοί σε αυτήν την χώρα!

  1. avatar ακριβως το ιδιο ηθελα να γραψω και εγω…..

   εισαι σωστος και αληθης...οι αλλοι ειναι συριζοψευτες ντενεκεδες ξεγανωτοι

 20. avatar Καζανοκέφαλος

  Αν θυμάμαι καλά οι τωρινοί κυβερνώντες δεν διακήρυξαν την μη προσπάθεια συμψηφισμού?
  Γιατί εδώ έχουμε μια κραυγαλέα περίπτωση συμψηφισμού, αφοί οι άλλοι πήρανε, πήρα και γω που είμαι και πιο φερέγγυος
  Τώρα για τις μεθοδεύσεις και την φρασεολογία ας μην κάνουμε σχόλια, ειναι προφανές το επίπεδο

  1. avatar συριζα=

   κυβερνηση συμψηφισμου......για να καλυψουντις βρωμιες τους

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει