«Μαζί με τον ΣΕΤΕ για να δούμε την Αθήνα ακόμα πιο ψηλά και στον τουρισμό»

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με το ΔΣ του Συνδέσμου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:30
12/02/2019
«Μαζί με τον ΣΕΤΕ για να δούμε την Αθήνα ακόμα πιο ψηλά και στον τουρισμό»
3
loading

«Ο τουρισμός στο δικό μας σχέδιο για την Αθήνα, αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της «μηχανής» που θα θέσουμε σε λειτουργία για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων).

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε τις προτεραιότητές του προκειμένου το ολοένα αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα των τελευταίων ετών στην πρωτεύουσα, να γιγαντώσει καθώς 1 εκ. ευρώ τουριστικών εσόδων σημαίνουν περίπου 50 νέες θέσεις εργασίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης συζήτησε τις προτάσεις και τις ανησυχίες των μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρέτσο. Όλοι συμφώνησαν ότι ο διάλογος και η συνεργασία μεταξύ τους θα είναι διαρκής.

«Πάμε μαζί με τον ΣΕΤΕ για να δούμε την Αθήνα πιο ψηλά και στον τουρισμό. Το σχέδιό μας προβλέπει την ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων με προστιθέμενη αξία τον Πολιτισμό και την Ιστορία. Είναι προτεραιότητά μας ο Πολιτισμός της Καθημερινότητας και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην πρωτεύουσα. Και τα δύο αφορούν και επηρεάζουν άμεσα τις εντυπώσεις των επισκεπτών της πόλης», εξήγησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Επιπλέον επισήμανε ότι στο επίκεντρο του σχεδίου του είναι και η αύξηση του αριθμού των «city breakers», δηλαδή των ξένων επισκεπτών που έρχονται για ολιγοήμερες διακοπές αποκλειστικά στην Αθήνα.

Παράλληλα τόνισε ότι οι επιτυχημένες πρωτοβουλίες του ΣΕΤΕ για την τόνωση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας που αφορούν στην στενή επιχειρησιακή συνεργασία Δήμου και Ιδιωτικού τομέα θα ενισχυθούν και θα διευρυνθούν στην βάση της στρατηγικής για βιώσιμη και αποδοτική τουριστική ανάπτυξη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    Για την αύξηση του τουρισμού δεν ευθύνεται ο ΣΕΤΕ αλλά οι συγκυριες και κυρίως οι πλατφόρμες διαμοιρασμού κατοικίας.

  2. avatar giorgos

    ΤΟ ΜΗΣΤΣΟΤΑΚΕΗΚΟ ΖΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ !!

  3. avatar Ομάδα Διαδικτυακής Προώθησης Θέσεων

    Έχει αποδειχθεί τόσο καλός δήμαρχος και περιφερειάρχης, θα ήθελα να τον δω και στα έδρανα της Βουλής. Απλός, καθημερινός, κοινής αποδοχής, άνετος με τον φακό και δυναμικός εκεί που πρέπει, είναι η καλύτερη επιλογή για τον δήμο Αθηναίων. Θα τον στηρίξουμε όλοι εννοείται!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει