Χαρακόπουλος: Προκαλείτε ανήκεστο ζημία στα εθνικά ζητήματα

«Ο αλβανικός εθνικισμός, αποθρασυμένος διώκει απηνώς τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:42
23/01/2019
Χαρακόπουλος: Προκαλείτε ανήκεστο ζημία στα εθνικά ζητήματα
2
loading

«Αν για μια στιγμή βγάλετε τις ιδεοληπτικές παρωπίδες σας, θα δείτε ότι η συμφωνία που φέρνετε δεν σβήνει το φυτίλι του σκοπιανού εθνικισμού και αλυτρωτισμού. Τον τροφοδοτεί και με άλλον δυναμίτη, για να σκάσει με μεγαλύτερη ισχύ όταν έλθει ο καιρός. Τα γνωρίζετε όλα αυτά και γι' αυτό επιλέξατε να κινηθείτε στις επικίνδυνες ατραπούς, που είναι στα όρια της συνταγματικής εκτροπής. Να φτιάξετε με μπαλώματα, με πολιτικούς γυρολόγους, με βουλευτές με σημαία ευκαιρίας, μια κυβέρνηση κουρελού».

Αυτό υπογράμμισε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, και επισήμανε: «Αν η βλάβη που προκαλέσε η κυβέρνηση στην οικονομία θα θεραπευθεί με μια άλλη πολιτική, φοβούμαι ότι η ζημιά που προκαλείτε στα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα στο μακεδονικό ζήτημα θα καταστεί ανήκεστος, μετά την επικύρωση της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών».

«Χειριστήκατε με ασυγχώρητη επιπολαιότητα και περισσή ελαφρότητα τα εθνικά ζητήματα, για να οδηγηθούμε από υποχώρηση σε υποχώρηση, χάνοντας όσα όλες οι προηγούμενες πολιτικές δυνάμεις είχαν καταφέρει. Φθάσαμε στο σημείο, ο αλβανικός εθνικισμός, αποθρασυμένος από τη χαλαρή εξωτερική πολιτική της Αθήνας, να διώκει απηνώς τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα επιβίωσης στις εστίες του» ανέφερε ο κ. Χαρακόπουλος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΑ

    ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ??? ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΧΑ !!!!

  2. avatar Θάνος

    Ακούει κανείς?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει